Asus X509JA, laptop multimedia cu i5-1035G1

Laptopul Asus X509JA model X509JA-EJ028T e unul din categoria multimedia dotat cu procesor i5, 8GB RAM şi SSD de 256GB. Pentru a putea fi utilizat din primul moment are şi sistem de operare preinstalat – Windows 10.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop cu ecran de 15,6 inci şi rezoluţie 1920×1080 pixeli. Ecranul nu e IPS, dar e anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte e pe suprafaţa sa. Referitor la ecran trebuie spus că laptopul vine în mai multe variaţii şi există una cu unghiuri de vizualizare 178 grade, adică cu panel IPS.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un model aspectiv cu design clasic generaţiei X509.


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă vine cu un procesor quad core model i5-1035G1. E un procesor foarte puternic care are integrat cip grafic Intel UHD.
Memoria RAM standard e de 8GB, dar pot fi instalaţi maxim 12GB… aceasta fiind capacitatea maximă suportată.
E un laptop modern cu o multitudine de porturi precum 4 USB-uri, HDMI, card reader, wireless ac, bluetooth şi altele.
Ecranul are ramă îngustă de tip NanoEdge, iar din această cauză va părea un laptop mai mic.
Portabilitatea e una bună cu p greutate de 1,9kg şi cu o baterie care poate să ţină mai mult de 4 ore. Încărcarea bateriei nu va fi un proces costisitor deoarece în 49 minute se va încărca până la 60 procente.
Fiabilitatea laptopului e una bună pentru că are şasiu ranforsat aşa încât componentele să fie protejate, iar laptopul să ţină cât mai mult. Şi capacul e unul întărit pentru a proteja ecranul şi balamalele.

Dacă sunteţi interesaţi de un laptop premium pentru acasă atunci acest model Asus X509JA ar fi o alegere bună. Asus e un producător de top, iar din aceea alegând un model de la ei faceţi o alegere bună.
Poate fi utilizat cu succes şi la birou datorită portabilităţii şi a faptului că vine cu Windows 10. În felul acesta e gata de lucru din prima.

Te-ar mai putea interesa