Asus X451MA-VX007D, laptop cu Celeron Quad

Pentru persoanele interesate de un laptop ieftin, dar capabil recomand acest model Asus X451MA-VX007D cu procesor Celeron N2920 de tip quad core (din seria Bay Trail-M) și ecran de 14 inci. E un laptop perfect pentru navigat pe web, ascultat muzică și vizionat filme.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Datorită specificațiilor, mai exact a ecranului 1366×768 pixeli, nu o să ai probleme în a vedea filme la calitate HD. Iar, cele patru nuclee din procesor te vor ajuta să rulezi toate aplicațiile fără sacadări.

Tastatura
Tastatura

Pe partea de specificații are un procesor Celeron cu patru nuclee, cip grafic Intel HD și 4 GB memorie RAM. Hardul e unul de 500 de giga, dar nu știu dacă vă va ajuta la ceva capacitatea sa așa de mare. În opinia mea nu e nevoie de mai mult de 300 de giga.
Din păcate pe partea de soft nu vine cu sistem de operare preinstalat, dar venind cu unitate optică de tip DVD nu o să vă fie greu să instalați sistemul. Eu recomand Windows 7 ori 8.1, dar cel mai bine e să instalați sistemul pentru care aveți drivere.

Lucrurile pe care eu le consider atuuri ale acestui notebook sunt aspectul, prețul mic și performanța. Acum să nu vă imaginați că prim performanță mă refer că o să puteți rula cele mai nou jocuri, ci că programele nu se vor bloca.
Din păcate, având o baterie cu 3 celule nu aș putea să spun că excelează al portabilitate, dar nu stă nici rău. Asta deoarece greutatea e de până în 2 kilograme, iar bateria ține undeva la 3 ore.

În rest, acesta e un laptop numai bun dacă vrei o soluție pentru navigat pe internet ori pentru ascultat muzică. Ecranul nu e o problemă deoarece este unul măricel de 14 inci, iar dacă te interesează mai multe detalii vizuale atunci îți recomand clipul de alături. Dar, trebuie să știi că acest model din clip e unul de 15 inci și de aceea are tastatură numerică.

Te-ar mai putea interesa