Asus X101CH-BRN024W

Un laptop care e mic și făinuț e acest Asus X101CH-BRN024W. E de culoare maro sau brown și vine ca o alternativă la modelul negru ori la cel roșu – RED027W. Are același preţ bun Vezi prețul special de azi → și în opinia mea e un preț corect atâta tip cât vine cu un procesor Atom nou și cu multă memorie RAM. Procesorul e un Intel N2600 care are cip grafic integrat de tip Intel HD 3600 capabil de a reda filme 720p.

Poze

Se poate vedea că arată bine așa pe maro, iar față de modelul RED027W nu vine cu nimic în plus pe partea de caracteristici și nici pe parte de estetic. Tastatura numerică e lipsă ca la ori ce laptop mic și acest lucru e unul comun laptopurilor până în 13 inci, inclusiv. Touchpad-ul e unul amplasat central și de aceea nu o să aveți probleme în a-l manevra.

Deschis
Tastele

Specificaţii tehnice

X101CH-BRN024W e un model foarte reușit deoarece vine cu un procesor nou care are GPU integrat, iar acest GPU poate reda fluent filme 720p. Procesorul e un N2600 de tip dual core care a apărut de curând și e un Atom Sandy Bridge foarte așteptat datorită multiplelor îmbunătățiri cu care vine. Bateria acestui laptop e una de 3 celule și ține destul de mult, iar greutatea acestui mic calculator e undeva la un kilogram ceea ce e foarte puțin în opinia mea.

Păreri pro şi contra

Pro: costă foarte puțin; vine de la un brand foarte important care printre cei mai importanți producători de laptopuri și netbook-uri; garanția sa standard e de 2 ani, iar dacă dorești o poți mări la maxim 4 ani contra unei sume nu prea mari; hardul are o capacitate mare de 300 de giga, iar memoria RAM standard e de 2 GB.
Contra: ecranul e bun, dar nu e HD, ci aproape HD.

Concluzie

Asus X101CH-BRN024W e un laptop care e foarte bun din perspectiva prețului, dar și a calității. Raportul dintre calitate și preț e și el unul foarte bun și nu se poate comenta ceva cu privire la acest aspect. Din preview-ul de alături se poate vedea cât de bine arată și că nu prea este comparabil cu un Acer ori cu modele de la alți producători.

Lasă un comentariu