Asus VM40B-S003M, mini PC cu Celeron

Asus VM40B-S003M e un desktop PC de dimensiuni mici și cu design argintiu. E un VivoPC cu Celeron IvyBridge deci nu e foarte performant dar poate fi satisfăcător pentru cei care nu se joacă ori nu folosesc aplicații cu cerințe hardware mari. Acest desktop se adresează celor care vor ceva compact deoarece nu au un birou prea mare și poate doresc să-l ia cu ei la locul de muncă sau într-o excursie. Are un consum destul de mic, dar există modele similare chiar și cu Core i3. Prețul e foarte bun comparativ cu un laptop cu configurație similară, poate că era mai bine dacă avea 4 GB de RAM.

Dacă credeți că vă permiteți ceva mai scump și cu performanțe ridicate, vă recomand . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu monitor
Cu monitor

Configurația sa e similară cu cea a unui laptop și aici mă refer în special la procesor – Intel Celeron 1007U. E un model cu frecvență mică, deci și consumul e la fel de mic. Placa de bază are multe dotări: sunet integrat, rețea integrată, WiFi, bluetooth etc. Deci nu prea duce lipsă de nimic, însă nu e ca și cea de la desktopurile uzuale. Adică nu puteți face multe upgrade-uri datorită formei sale compacte.

Pe partea de memorie are 2GB RAM și un hard de 500GB. Placa video e cea Intel cu memorie video destul de mică (se folosește de memoria RAM când e nevoie de resurse suplimentare). Puteți conecta un monitor mare deoarece portul HDMI vă permite să vizionați filme 1080p. Există monitoare și cu boxe integrate în cazul în care nu vreți să achiziționați boxe externe.

Are doar FreeDOS și pentru cei care vor funcționalitate, le recomand Windows 7 sau 8.1, nu Linux. Dotările sale sunt asemănătoare cu cele ale unui laptop dar nu are DVD. Mă refer la: card reader, HDMI, LAN, 6 USBuri, VGA, 3 ieșiri audio etc.

Plusuri: are multe USBuri, arată bine, compact, port HDMI, preț atractiv, fiabilitate și are bluetooth.
Minusuri: nu sunt incluse perifericele.

Asus VM40B-S003M e o alegere bună alături de niște periferice wireless, un monitor 1080p și un sistem audio 2.1. Deci e bine să alegeți mai câteva gadgeturi și periferice alături de acesta fie că-l doriți pentru acasă fie la locul de muncă. Jos e un clip destul de util cu un model interesant și care arată la fel chiar dacă unele specificații diferă.

Te-ar mai putea interesa