Asus VivoBook X556UQ-DM942D, laptop multimedia cu USB C

Laptopul Asus VivoBook X556UQ-DM942D poate rula destul de multe jocuri la detalii mici spre medii, dar nu și la rezoluție maximă că doar nu e conceput special pentru jocuri. Seria X a fost una accesibilă și treptat a devenit una multimedia cu un design plăcut. Componentele acestui laptop fac parte din cea mai recentă generație, doar că hard discul nu prea impresionează prin performanțe, ci numai prin spațiu de stocare oferit.

Aveți nevoie de un buget mare pentru acesta, dar prețul e destul de bun pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai des întâlnite procesoare sunt cele de tip U pentru că sunt mai accesibile și pentru că au un consum redus de resurse. În acest caz e vorba de cel mai bun Core i7, dar nici nu va fi ultimul lansat. Acesta are o placă video proprie, dar pentru jocuri sau conținut video se comută pe placa video dedicată – GeForce 940MX. Aceasta e destul de întâlnită și de multe ori nu e nevoie de un model de tip GTX.

Tot mai multe laptopuri au doar un slot pentru memorie RAM deoarece nu au nevoie de mai mult, au memorie integrată sau suportă destul de mult chiar și pe un singur slot. Dacă nu vă doriți spațiu ci performanță, se poate înlocui hard discul cu un SSD.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine chiar dacă nu e vorba de un ultraportabil, iar culoarea e una specială – maro închis. E accesibil pentru că nu are Windows preinstalat, dar și componentele de gaming sunt ceva mai scumpe. Ecranul FullHD e un plus pentru acest model, la fel și numărul mare de porturi (sunt de multe tipuri). Nu-l pot include în segmentul premium deoarece nu are carcasă metalică și nici tastatură iluminată.

Asus X556UQ-DM942D poate fi folosit de oricine deoarece e destul de bine dotat, performanțele sunt foarte bune indiferent de aplicați și puteți viziona chiar și filme 1080p. Am pus un clip cu un laptop similar care trebuie vizionat dacă vreți să vă faceți o idee.

Te-ar mai putea interesa