Asus VivoBook X541UA-GO1372, laptop cu difuzoare SonicMaster și ICEpower

Cele mai apreciate configurații sunt cele cu Core i3 deoarece sunt accesibile și performanțele sunt pe măsură, iar Asus VivoBook X541UA-GO1372 e un laptop office care chiar cred că v-ar interesa. Spun asta pentru că are cea mai recentă generație numită Intel Kaby Lake care are numeroase tehnologii avantajoase. În principal, cu fiecare generație componentele sunt to mai mici și eficiente (consum redus și performanțe puțin mai mari). Oricum, există două categorii de procesoare – office și gaming, dar nu e nevoie de prea multă performanță dacă nu vă jucați jocuri.

Chiar și acesta poate fi folosit pentru a rula filme și seriale favorite, palca video dedicată e doar pentru anumite aplicații sau jocuri (diferența de preț e destul de mică dacă vreți un GeForce 920M sau 940MX). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă considerați că un Core i3 nu ar fi de ajuns pentru programe, următoarea opțiune ar fi un laptop cu Core i5 care ar costa puțin peste 2000 de lei. Prețurile sunt justificate și micile diferențe de preț sunt deoarece noua generație e puțin mai bună decât anterioara – Skylake. Procesorul e foarte important la orice gadget și vine cu placă video integrată decentă.

Acesta nu are un ecran Full HD dar sunt variante puțin mai scumpe care poate v-ar interesa dacă calitatea imaginii e foarte importantă. Autonomia e ceva mai mică la modelele cu ecran Full HD, dar nu are importanță cât timp îl folosiți doar conectat la priză. Indiferent pentru care model din această serie veți alege, dotările sunt cam aceleași.

Păreri pro și contra

Are chiar și porturi USB 3.0 ș 3.1 tip C pentru conectarea de periferice cu interfață similară. Chiar dacă am pus o poză în partea de sus, el arată mult mai bine în realitate, motiv pentru care am și pus clipul de la final. Calitatea audio e satisfăcătoare dar e loc de mai bine deoarece nu se compară cu boxele clasice.

Asus VivoBook X541UA-GO1372 poate fi folosit de oricine are nevoie de un procesor de ultimă generație, autonomie mare, porturi numeroase și diversificate.

Te-ar mai putea interesa