Asus VivoBook S15 S530FA, laptop cu Intel Whiskey Lake şi stocare de 2TB

Laptopul Asus VivoBook S15 S530FA e unul cu performanţe excelente şi portabilitate bună. Se adresează persoanelor interesate de o soluţie multimedia, iar performanţele superioare se datorează în principal procesorului i5 (S530FA-BQ389) şi i7 (S530FA-BQ393).

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. E perfect şi pentru segmentul business deoarece are portabilitate bună şi diferite facilităţi integrate (cititor de amprentă… de exemplu). Din poza de mai jos puteţi vedea că are un aspect similar cu cel al restului laptopurilor din seria S530

Asus VivoBook S15 S530FA

Păreri pro şi contra

În opinia mea un laptop VivoBook S15 S530FA de la Asus e unul foarte bun pentru persoanele interesate de ceva la zi cu tehnologia şi uşor de utilizat.
Vin cu diverse facilităţi moderne printre care aş aminti ecranul de 15 inci cu rezoluţie FHD şi strat anti glare. Un astfel de ecran va facilita vizionarea filmelor la cea mai ridicată calitate.
Stocarea se realizează pe un HDD de 2TB, iar pe partea de memorie RAM are 8GB tip DDR4. Se mai poate adăuga RAM până la 16 GB deoarece are un slot liber. În opinia mea mai bine puneau un SSD de 256 decât acel hard cu capacitate foarte mare.
Stă excelent pe partea de porturi deoarece are 4 USB-uri, HDMI, card reader, wi-fi ac, şi bluetooth 4.2 Ar trebui să menţionez că nu are LAN, dar se poate utiliza un adaptor USB la Ethernet dacă vreţi să vă conectaţi la net prin fir.
Pe partea de ergonomie nu are doar ecran anti-orbire, ci şi tastatură iluminată. Acest lucru e foarte util pe timp de noapte şi ne ajută să nu ne obosim ochii. O altă facilitate ar fi balamaua ErgoLift care ridică laptopul, lucru util la o mai bună ventilaţie cât şi la a vedea mai bine tastele.
Din păcate nu vine cu cip grafic care să aibă memorie dedicată, însă procesoarele (i7-8565U şi i5-8265U) vin cu cip grafic Intel HD care e foarte performant.

Un notebook PC precum acesta e pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, performant şi cu multe facilităţi utile. Alte branduri au şi laptopuri similare dpdv al configuraţiei, dar acesta se evidenţiază cu ergonomia şi calitatea finisajelor.

Te-ar mai putea interesa