Asus VivoBook Max A541UA-DM1946, laptop ieftin cu SSD 256GB

Acest laptop Asus VivoBook Max A541UA-DM1946 are unul dintre cele mai mari SSD-uri – 256GB, iar pentru că e unul office, prețul e unul atractiv. Un laptop ieftin poate avea chiar și un procesor de ultimă generație – Core i3 Kaby Lake, dar și dotări pe măsură – USB tip C, ecran FullHD, difuzoare bune. Acesta e singurul model ieftin cu toate aceste caracteristici tehnice și sunt apropiate de cele ale modelelor premium (cum sunt ultrabookurile). Prefer laptopurile care au SSD în loc de HDD pentru că se mișcă rapid și chiar nu cred că veți stoca prea multe pe acesta.

Arată ca oricare alt laptop, dar mai sunt și serii similare (mă refer la X541). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acesta Core i7-7100U e destul de impresionant la capitolul performanță, dar nu se poate compara cu unul Core i5. Chiar dacă are o placă video proprie, unele configurați oferă o placă video suplimentare care are memorie video proprie pentru a fi de folos în jocuri sau chiar unele aplicații.

Ecranul său e cel clasic LED dar cu rezoluție mai mare, adică detaliile vor fi evidențiate mai bine (depinde de calitatea conținutului). Poate că vă place să editați sau chiar să proiectați diverse, deci poate fi de ajutor. Arată destul de bine pe acea nuanță de maro deoarece e deschisă la culoare, iar tastatura e mai bine evidențiată. Optați pentru laptopuri fără Windows dacă aveți deja unul acasă sau poate că vreți să economisiți bani pentru periferice – mouse cu pad, router wireless etc.

Păreri pro și contra

Poate fi un bun laptop pentru a reda conținutul media datorită ecranului, puteți alege și conținut 720p. Are cele mai populare porturi, e prezent chiar și un USB tip C. Pentru a conecta un monitor la el, e nevoie de un HDMI care nu e inclus în pachetul nici unui laptop.

Asus A541UA-DM1946 face parte dintr-o serie destul de populare și care oferă o mulțime de variante interesante. Dacă nu ați văzut acest laptop în realitate sau un X541, atunci vă recomand prezentarea următoare:

Te-ar mai putea interesa