Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus UX31LA-C4055H, ultrabook touch

Chiar dacă Asus UX31LA-C4055H față parte din seria UX31, oferă componente hardware noi. Spun asta pentru că e o serie veche dar care a rămas în pas cu moda. Adică design-ul însă apreciat de utilizatori și chiar unele serii s-au inspirat din el. Nu tinde spre designul laptopurilor de la Apple, dar pot fi o alternativă mai accesibilă și mai dotată. Acest laptop are ecran FullHD cu multi-touch, procesor i5 Haswell, SSD generos, tastatură iluminată și carcasă metalică. Nu e genul de laptop care poate poate înlocui un desktop deoarece e diferit și față de un laptop clasic.

Nu e dotat cu unitate DVD, dar puteți conecta una externă ori să folosiți medii de stocare externe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Din față

Din față

Procesorul unui laptop e inferior ca și performanță față de unul de pe desktopuri, dar cele de pe laptopuri au un consum mai redus de energie. Astfel, autonomia unui astfel de laptop poate atinge chiar și 6 ore, dar numai în modul economic (fără jocuri ori filme). Consumul configurației depinde și de cât de solicitată e.

Configurația acestui laptop conține următoarele: Core i5-4200U, 8 GB RAM, 256GB SD și placă video Intel HD 4400 (HD 4600 e pe modele mai performante). Nu aveți nevoie de o placă video foarte performantă dacă nu vă jucați jocuri. Spre deosebire de laptopurile Zenbook mai vechi, acestea mai noi au un ecran 1080p cu touchscreen.

Dotările acestui ultrabook sunt după cum urmează: cameră web HD, difuzoare stereo, tehnologie audio SonicFocus, card reader, 2 USBuri 3.0, micro HDMI, mini DisplayPort, bluetooth etc. Puteți conecta periferice wireless fără a utiliza vreun port datorită tehnologiei bluetooth.
Tastatura iluminată e bună pentru cei care îl folosesc în condiții de luminozitate scăzută. Greutatea sa e de numai 1.4 kg și e foarte mică pentru un laptop de 13 inci. Construcția sa e robustă, iar tastatura și touchpadul sunt plăcute. Sistemul de operare e Windows 8 64 biți și nu vă recomand Windows 7 datorită tehnologiei touch. Dacă sunt drivere pentru 8.1, vi-l recomand și pe acela.

Plusuri: autonomie de maxim 6 ore, toate acele dotări speciale menționate la începutul articolului, are porturi USB 3.0 și DisplayPort.
Minusuri: nu e chiar accesibil pentru oricine.

Asus UX31LA-C4055H poate concura cu orice laptop de la alți producători, doar să se respecte segmentul – ultraportabil. E mult superior unui ultrabook clasic iar diagonala gadget-ului are și ea un rol important (influențează dimensiunile și greutatea ultrabookului)

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu