Asus UX31A-C4029H

Zenbook Prime e unul dintre cele mai cunoscute laptopuri de pe piață de la Asus, iar de curând au scos și variante cu ecran touch cum e modelul Asus UX31A-C4029H. Acest model e unul nu prea scump deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primum un super laptop care are o autonomie formidabilă și performanță de neegalat.
Venind cu un acumulator de 4 celule 6840 mAh 50 Wh de tip Li-Polymer trebuie să ne așteptăm ca aceasta să țină undeva la peste 6 ore. Iar, în combinație cu o masă de 1.3 kilograme avem un laptop extrem de portabil.

Aspect

Acest ZenBook UX31A-C4029H e unul de culoare gri care are un design foarte similar cu cel al laptopurilor Mac. Din imagini se poate observa că nu are tastatură numerică, însă acest lucru nu cred că deranjează pe cineva deoarece acea parte a tastaturii e oarecum inutilă.

Lateral
Lateral
Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Venind cu un cip i7-3517U, acest ultrabook o să poată rula orice foarte rapid, iar GPU-ul (placa video) Intel HD Graphics 4000 e un model care o să vă ajute foarte mult la jocuri și redarea filmelor 1080p. Ecranul chiar dacă e unul mic de 1.3 inci, are o rezuluție 1920 pe 1080 pixeli care e perfectă pentru filmele Full HD, iar dacă vreți să le vedeți mai mari atunci aveți la dispoziție porturile HDMI și VGA pentru a conecta un ecran extern.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu touch screen ceea ce înseamnă că are suport complet pentru utilizarea la maxim a Windows 8, inclusiv a noii interfețe Metro; garanția e una de 2 ani; vine cu SSD care o să vă ajute să rulați toate sarcinile rapid și fără nicio sacadare; bateria ține mult, undeva la peste 5-6 ore.
Contra: are doar două porturi USB; prețul e undeva la 6000 lei.

Concluzie

Pentru cei interesați de noutate cred că acest ultrabook ar fi cea mai bună recomandare din partea mea. Vine cu tot ce ți-ai dori de la un laptop, iar portabilitatea e excelentă, chiar dacă e foarte performant. Poate vreți să spuneți că ecranul touch nu e prea util, însă tind să vă contrazic deoarece utilitatea sa se va vedea la diferite jocuri gen Angry Birds sau la utilizarea interfeței Metro. mai multe legate de acest notebook se poate vedea din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa