Asus UX21A-K1010H

Asus UX21A-K1010H este un ultrabook de nota 10 și asta deoarece are ecran Full HD, Procesor Intel Ivy Bridge model i7, SSD, mulți RAMi și Windows 8. Singurul lucru care-i lipsește modelului de față e ecranul senzitiv (touchscreen), dar există modele Zenbook Prime din seria Ux21a care au ecran senzitiv, însă nu am văzut să fie comercializate și în România. Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și mie nu mi se pare deloc mare deoarece e un laptop premium. Dacă ești în căutarea unui ultrabook atunci cred că l-ai găsit deoarece ASUS ține pasul cu tendințele.

Poze

Modelul de față e unul Dark Brown cu ecran de 11 inci, dar chiar dacă are un ecran așa de mic ecranul e FullHD. Filmele 1080p vor putea fi redate fără vreo reținere deoarece procesorul i7 3517u are un cip grafic Intel HD integrat. Un lucru deosebit la acest model e faptul că nu doar are o greutate mică de 1,1 kilograme, ci e și foarte subțire. Din a doua imagine se poate vedea cât de subțire e un astfel de Ux21 și ar trebui notat faptul că nu are unitate optică, dar asta nu o să vă deranjeze cu ceva din moment ce are Windows instalat.

Din față
E subțire

Specificaţii tehnice

Ultrabook-ul UX21A-K1010H e unul foarte puternic asta deoarece incorporează multe tehnologii de top cum ar fi procesorul i7-3517U cu cip grafic și SSD-ul rapid de 128 de giga. Niște caracteristici deosebite sunt ecranul foarte clar de tip 1080p și tastatura iluminată care te va ajuta să găsești tastele și atunci când în cameră e întuneric.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul nu e doar anti-glare, ci și foarte clar datorită rezoluției mari de 1920 pe 1080 pixeli; performanța e peste medie datorită componentelor; portabilitatea e maximă datorită bateriei care ține foarte mult și greutății mici a laptopului; vine cu o mulțime de porturi cum ar fi bluetooth, USB 3, HDMI și VGA.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un ultrabook care să arate bine și să funcționeze la fel atunci cred că acest model ar fi foarte bun. Venind cu Win 8 sunteți asigurați că beneficiați de cel mai nou soft pentru a-l mânui, iar caracteristicile tehnice vă vor ajuta să utilizați Windows-ul la maxim. Despre cum arată și cum poate fi utilizat acest laptop puteți vedea din preview-ul de alături, dar trebuie menționat neaparat că modelul de față nu are ecran touch.

Te-ar mai putea interesa