Asus Transformer TF300T-1K120A

Tableta Asus Transformer TF300T-1K120A e defapt un Pad și nu un Prime, dar trebuie să știți că doar aspectul e diferit deoarece nu are spate metalic ci de plastic. Dacă nu vă place albastrul, atunci există și o variantă pe alb care costă la fel și are aceeași configurație. Diferențele de performanță sunt nesesizabile deoarece procesorul Tegra 3 de pe acesta are o frecvență de 1.2 GHz în locul celui de 1.4 GHz de pe Prime. Dacă vă doriți o alternativă la iPad 3 cu Android și nu vă interesează rezoluția ecranului, aceasta e recomandarea mea. Din păcate la un așa preț nu puteți avea pretenții la docking station, dar și așa oferă 10 ore de funcționare. Trebuie să adaug faptul că are 32GB, 1GB RAM și conectivitate Wi-Fi. Această tabletă TF300T-1K120A are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mod portret
Cu docking

Specificații tehnice

Vine cu cel mai bun procesor de pe piață în special dacă e vorba de jocuri – Tegra 3 de 1.2 GHz. Acesta poate rula orice joc de la ora actuală dar și cele care o să apară deoarece e un Quad Core. Rezoluția ecranului IPS de 10.1 inci e de 1280 cu 800 pixeli care e decentă pentru un astfel de ecran însă putea fi mai bună. Multitasking-ul e excelent datorită memoriei de 1GB, iar sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich se mișcă excelent. Memoria internă e de 32GB și e mai mult decât suficientă.

La capitolul multimedia stă foarte bine cu dotări precum: difuzoare stereo, card reader microSD, cameră principală de 8 MP, cameră secundară 1.2 MP și ieșire audio+microfon. Nu are conectivitate 3G însă are bluetooth și Wi-Fi. Deci ar fi bine să aveți și un router wireless. Autonomia poate să ajungă chiar și la 10 ore deoarece bateria sa e de 2940 mAh. E destul de ușoară pentru dimensiunile sale – 635 de grame. Prezintă un senzor de lumină, busolă, microfon, giroscop etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un procesor foarte bun cu performanțe mai mult decât decente, 1GB de RAM de tip DDR3, spațiu de stocare mare + card reader, Android 4.0, ecran cu unghiuri mari de vizibilitate, e robustă și îmi place foarte mult interfața.

Minusuri: nu are spate metalic ca la Prime.

Concluzie

Asus Transformer TF300T-1K120A e o tabletă care o recomand și chiar dacă nu are port USB 2.0. Nu știu câte tablete au acest port, dar dacă optați pentru stația de andocare, problema e ca și rezolvată.

Te-ar mai putea interesa