Asus TF101-1B054A Transformer

Tableta Asus TF101-1B054A este cunoscută drept Asus Eee Pad Transformer şi este o alternativă mai bună la tableta Asus TF101-1B055A deoarece are un hard mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi este una dintre cele mai bune tablete de pe piaţă deoarece poate fi transformată în netbook (are tastatură), are sistemul de operare Android 3, difuzoare stereo cu SRS, Wi-Fi cu standardul N, card reader, două camere din care una de 5 megapixeli, un ecran senzitiv de 10,1 inch şi are procesor dual core de la nVidia.

Poze

Din faţă
Tablet

Specificaţii tehnice

Tableta Asus TF101-1B054A sau Asus Eee Pad Transformer este una dintre cele mai performante tablete ale momentului deoarece este dotată cu un procesor Tegra 2 (T250) de la nVidia şi are 1 giga memorie RAM de tip DDR2. Ecranul este unul LED cu o rezoluţie HD de 1280 pe 800 pixeli, iar diagonala acestuia este de 10,1 inci. Pe partea de memorie, pe lângă memoria RAM, acest tablet Asus TF101-1B054A are un hard de 32 de giga de tip Flash. Pe partea de multimedia are difuzoare stereo cu SRS, cititor de carduri microSD, două camere (pe spate de 5 megapixeli şi în faţă de 1,2 megapixeli).

Ca porturi are cele mai importante cum ar fi mini HDMI, ieşire audio 2 în 1 (pentru microfon şi căşti). Pentru comunicaţii are bluetooth şi WiFi de tip N (cel mai rapid standard wireless). Din păcate nu are 3G pentru cei care vor să folosească tableta cu internet de la Orange, Zapp ori Vodafone. Autonomia bateriei este undeva până la 10 ore, iar cei de la Asus spun că e 9 ore şi 30 de minute. Eu zic că şi 8 ore ar fi suficiente. Greutatea este undeva la 680 grame, deci nu e prea grea această tabletă Asus Eee Pad Transformer. Trebuie să ştiţi că are giroscop, compas digital – GPS şi E-Compass, senzor de lumină şi G-Sensor. Culoarea acestei tablete este una maronie şi pot spune că este şi una dintre cele mai aspectuoase tablete. Vine cu sistemul de operare Android 3 (Honeycomb) şi are ca aplicaţii Launcher, Android market, Flash 10.2, PC Sync, File Manager, MyNet, MyCloud şi MyLibrary. Mai multe aplicaţii şi jocuri pot fi luate de pe Android Market.

Păreri pro şi contra

Pro: este o tabletă cu procesor de ultimă generaţie de tip dual core, are un hard încăpător, două camere (una pentru filmat şi făcut poze şi cealaltă pentru chat pe Skype) şi poate fi transformată într-un mini laptop.

Contra: din păcate nu vine cu 3G, deci nu va putea fi folosită ca telefon ori cu internetul operatorilor de telefonie de la noi.

Concluzie

Acest tablet Asus TF101-1B054A sau Asus Eee Pad Transformer TF101 este una dintre cele mai bune tablete şi o recomandă preţun bunicel, dotările, performanţele şi brandul.

Te-ar mai putea interesa