Asus Transformer Book T100TA-DK007H, tabletă cu Win 8.1

Un nou Transformer Book e acest Asus T100TA-DK007H care e o tabletă/ultrabook cu Windows și cu procesor Intel Atom quad core. Procesorul chiar dacă e unul Atom are niște performanțe bune deoarece scoate 1075 puncte la benchmark. Un astfel de model e recomandarea mea pentru cineva în căutarea unui dispozitiv ultra portabil cu o baterie care să țină până la 11 ore și care să poată rula programele de pe calculator.

Asus Transformer Book T100TA-DK007H vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv cu o greutate de un kilogram, o portabilitate crescută (după cum poate fi văzut mai sus) și performanțe mai mult decât decente.
Din imaginea de alături se poate vedea că dispune de interfața metro, o interfață care e utilă pe tablete, nu și pe desktop PC sau laptop.

Conținutul
Conținutul

Pe partea de specificații acest gadget are procesor Atom Z3740 cu patru nuclee, ecran de 10.1 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și panou IPS (garantează niște unghiuri de vizibilitate foarte bune), SSD + HDD, cameră și o bateria care ține mult. Interesant e faptul că s-a optat pentru sistemul de operare Windows când majoritatea tabletelor vin cu Android (bazat pe Linux). Venind cu 8.1 înseamnă că o să aveți parte și de aplicații… care nu sunt la fel de interesante precum cele de pe Android, în să bine e că dispozitivul suportă programe Windows.

Lucrurile care-mi plac la acest gadget sunt portabilitatea, performanța și sistemul de operare. Poate că mi-ar fi plăcut și mai mult dacă avea ecran Retina, dar cred că nu era prea bine acest lucru deoarece unele programe nu au suport pentru rezoluții ridicate.

În rest pot spune despre acest dispozitiv că e unul de ultimă generație care vine ca o alternativă la tabletele cu Android și cred că va fi mai popular ca oricare tabletă echivalentă (ca performanțe) cu Android deoarece are puterea programelor de pe Windows… acum depinde și de ce o să faceți cu tableta.
Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest dispozitiv și ce poate.

Lasă un comentariu