Asus T100TA-DK005H, Transformer Book

Asus T100TA-DK005H face parte din seria Transformer Book, însă nu e vorba de Trio ci de o variantă doar cu Windows. Cealaltă serie oferă două sisteme de operare, dar în modul tabletă veți observa că rulează Android. Nu e nevoie de acel sistem de operare pentru a avea o autonomie excelentă, deoarece configurația acestuia e una cu consum mic de energie. Cu siguranță veți obține și mai multe de 11 ore în modul laptop, deoarece stația de andocare are baterie proprie și chiar port USB 3.0.

Primul lucru care îmi sare în ochi la această tabletă e prețul, care e foarte bun pentru o tabletă cu Windows. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Conținutul
Conținutul

Procesor Intel Atom Z3740 e unul de 1.3GHz și are o placă video integrată HD Graphics Gen7. Nu e cel mai puternic procesor de la Intel, dar e suficient pentru cei ce își doresc un gadget decent. Ecranul de 10 inci e unul cu touchscreen iar panoul e de tip IPS pentru a avea unghiuri mai bune și o imagine clară.

Memoria RAM e una de 2GB și nu e nevoie de mai mult. Spațiul intern e generos în cazul în care vă place să stocați fișiere – 500GB + o memorie flash de 32GB. E dotată cu: difuzor, cameră web, bluetooth, WLAN și baterie de 2 celule (+cea din tastatură). Are și destul de multe porturi: HDMI, mufă audio, microfon și micro USB. Portul USB 3.0 se află la acea tastatură de tip stație de andocare. Acesta e unul dintre dotările speciale dar are și: senzor G, giroscop, senzor de lumină și e-compass.

Windows 8.1 e o alegere mai bună deoarece e cea mai recentă versiune și aduce îmbunătățiri care vor fi de folos. Chiar dacă nu e cel mai bun sistem de operare pentru conținut media, puteți alege variante fie mai performante cu Core i ori o tabletă cu Android.

Plusuri: prețul foarte bun, ecran IPS HD, Windows 8.1+Office 2013, card reader, autonomie foarte mare – peste 11 ore etc.
Minusuri: nu are un procesor foarte puternic.

Asus T100TA-DK005H e alternativa perfectă la un laptop sau o tabletă, deoarece e un gadget convertibil și portabil. Dacă nu aveți idee cum arată, v-am postat un clip în partea de jos cu un model similar iar configurațiile pot diferi, dar nu cu mult. Există alternative și cu Android dacă vreți ceva mult mai ieftin însă programele sunt altele iar sistemul de operare e mai mult pentru utilizatorii multimedia.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu