Asus S56CA-XX015D

Asus S56CA-XX015D e un ultrabook foarte bun deoarece are ecran de 15,6 inci, performanțe mai mult decât decente și o autonomie crescută. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și la acești bani primești un laptop bun care e foarte asemănător cu S56CM-XX032D din punct de vedere al capabilităților. Procesorul e un i3-3217U care e un model dual core foarte capabil cu cip Intel HD integrat. Astfel, acest laptop va fi ideal pentru majoritatea sarcinilor.

Poze

Asus S56CA-XX015D e un laptop care arată foarte bine și acest lucru se poate vedea din poza de alături. Se poate observa că pe partea de design acest laptop a evoluat mult sau mai bine spus că Asus a avansat foarte mult. Ecranul e numai bun pentru vizionarea filmelor de tip 720p, iar cipul grafic Intel HD Graphics 4000 o să vă ajute și el în acest sens.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

S56CA-XX015D e un laptop care arată bine și performanțele sunt și ele mai mult decât decente. Procesorul e unul i3, iar memoria RAM e de 4GB ceea ce o să vă ajute la rularea sarcinilor cât mai fluent. Capacitatea hardului e și ea mare fiind de 500 giga, iar SSD-ul e unul de 24 de giga care o să vă ajute să rulați cât mai bine orice sarcină.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; greutatea e de 2,3 kilograme și asta face aparatul mai ușor decât un laptop obișnuit; vine cu numeroase porturi printre care se numără HDMI, USB 3, bluetooth și altele; are tastatură numerică care poate fi utilizată pentru a introduce mai rapid numerele; vine cu SSD care o să vă accelereze pornirea programelor; garanția e de 2 ani și poate fi extinsă.
Contra: era interesant dacă avea ecran Retina, știu că un astfel de laptop costă vreo 3000 de dolari.

Concluzie

S56CA-XX015D e un aparat care e foarte bun din perspectiva construcției, aspectului, dar și a performanțelor. Nici nu costă prea mult deoarece poate fi luat la sub 3000 lei, iar pentru a vă convinge despre cum arată vă invit să vizionați preview-ul de alături care e unul foarte bun. Referitor la sistemul de operare, trebuie spus că nu vine cu Windows, dar având unitate optică o să-l puteți instala foarte simplu.

Lasă un comentariu