Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S530FA-BQ022, laptop cu tastatură chiclet

Ultraportabilele sunt ceva mai atractive decât variantele clasice pentru că sunt compacte, au un design modern și același hardware. Asus S530FA-BQ022 e unul dintre modelele care le recomand și care are un design special. Laptopul are o poziție mai bună de scris datorită noului design și nu se datorează tastaturii chiclet, ci e puțin ridicat. Astfel, aerul circulă mai bine pe sub el, iar voi nu mai trebuie să optați pentru un stand.

Designul acestei serii e mult diferit față de cel al seriei precedente și cel de jos e disponibil pe o culoare atrăgătoare – auriu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul acestui laptop e unul Core i5-8265U care e destul de avansa pentru ce-l veți folosi. Aș putea spune că nu veți avea nevoie de mai mult, dar pentru cei care folosesc aplicații speciale, le-aș recomanda o variantă cu Core i7 și cel puțin 8GB RAM. Cele mai bune laptopuri cu placă video dedicată sunt cele de gaming și aici mă refer la Asus TUF care are un design diferit și nu se adresează celor care vor un laptop portabil.

Chiar dacă unele laptopuri nu vin cu Windows 10 preinstalat, trebuie să-l instalați cu ajutorului unei memorii USB.

Păreri pro și contra

În acest buget e și normal să beneficiați de o tastatură iluminată . Cititorul de amprentă e un plus pentru orice gadget pentru că ușurează autentificarea și nu mai trebuie să memorați parole. Are tehnologie wireless de ultimă generație pentru ca voi să puteți spune adio cablului de rețea. E foarte important ca să reduceți numărul de cabluri pentru un birou mai minimalist. Porturile sunt poziționate destul de bine pentru a nu vă încurca atunci când folosiți periferice, cum ar fi mouse-ul.

Asus S530FA-BQ022 are placă video foarte bună pentru taskuri zilnice și chiar nu e nevoie de una dedicată dacă nu aveți de gând să jucați jocuri. Are nevoie de mai multă memorie RAM pentru că 4GB e puțin la limită, dar depinde de ce veți face pe el. Oricum, sistemul de operare nu are nevoie de prea mult, maxim 2GB.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu