Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S530FA-BQ004, laptop cu i5, SSD şi tastatură iluminată

Dacă sunteţi interesaţi de un laptop cu aspect tineresc şi care să aibă integrate tehnologii de generaţie nouă atunci vă recomand modelul Asus S530FA-BQ004. Vine la pachet cu procesor i5 model Whiskey Lake, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD rapid de 256 de giga. Datorită acestor componente precum şi a altora acest model se adresează sarcinilor office-multimedia (navigat pe net, filme şi muzică).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un dispozitiv modern cu diverse facilităţi de securitate şi ergonomie. Din poza de alături puteţi vedea că e pe culoare gun metal (un gri mai închis). Aspectul e mult diferit comparativ cu cel al seriei X540 în sensul că arată mult mai premium.


Păreri pro şi contra

Asus Vivobook S15 S530FA-BQ004 este un laptop de 15,6 inci cu ramă NanoEdge (este o ramă foarte subţire), rezoluţie Full HD şi panel calitate IPS (unghiuri de vizualizare 178 grade). Iar, pentru ca ochii să nu fie afectaţi de lumina albastră modelul e dotat cu Eye Care (o caracteristică cu rolul de a filtra undeva la 30 procente din lumina albastră).
Pentru ergonomie are ecranul prietenos cu ochii precum şi tastatura chiclet şi cu iluminare (lucru util pe timp de noapte). Un alt lucru bun e că lumina nu se reflectă de pe suprafaţa ecranului. Această facilitate se numeşte anti-glare şi ne ajută să putem citi mai bine.
Portabilitatea e una ok, mai exact acest notebook PC e unul cu o greutate de undeva la 1,8 kilograme şi cu o baterie de 4-5 ore (durată de viaţă care depinde de ce faceţi pe el).

Dacă vă doriţi un laptop pentru acasă capabil de a rula orice atunci acest model ar fi recomandarea mea. Modelele de la Asus beneficiază de o portabilitate peste medie precum şi de fiabilitate ok. Modelul acesta e unul care se laudă prin multe lucruri amintite mai sus şi o să vă ţină mult şi bine (vreo 10 ani).
Upgrade-uri de componente nu vor fi necesare deoarece procesorul i5-8265U e foarte performant (e unul quad core), memoria RAM e de 8GB, iar stocarea se face pe SSD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu