Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S530FA-BQ002, laptop auriu cu SSD mare

Laptopul Asus S530FA-BQ002 are dimensiuni reduse pentru un ecran de 15.6 inci și se datorează ramei mai mici. Afișajul NanoEdge e prezent doar la modelele acestui brand și e destul de apreciat de utilizatori. Observăm niște componente foarte bune pe noua generație care oferă ceva mai multă performanță. Aici fac referire la procesor, memorie și SSD, nici nu aveți nevoie de ceva mai scump dacă nu-l folosiți pentru aplicații de editare video. Cred că a sosit momentul să schimbați vechiul model ori chiar PC-ul, cu un laptop nou nouț.

Noua generație de laptopuri din seria S au un design mai atrăgător și un sistem de balamale nou care ridică puțin laptopul la deschiderea capacului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Recomand SSD-uri cât mai mari pentru că s-au ieftinit destul de mult în ultima perioadă. Poate că nu avem un IPS, dar și acesta oferă specificații excelente care vor fi de ajuns. laptopurile noi prezintă o memorie RAM cu frecvență mai mare însă care iasă în evidență doar în anumite cazuri. E de ajuns să fie de tip DDR4 și capacitatea să fie de minim 8GB.

Chiar și placa video Intel se descurcă foarte bine și datorită ei aveți o autonomie mare. Plăcile video dedicată consumă multă energie și poate că nici nu jucați jocuri. Pentru gaming recomand serii diferite care prezintă sisteme de răcire avansate cu două coolere.

Păreri pro și contra

Poate că nu e accesibil în comparație cu alte modele clasice, însă aveți un design premium și dotări superioare. Mă refer la ecranul său, tastatura iluminată, microfoane duale, porturile disponibile pe ambele părți și la tehnologiile fără fir. Ultraportabilele costă destul de mult și nu veți observa mari diferențe între acesta și acele. Difuzoarele sale sunt satisfăcătoare pentru uz office, la fel ca și touchpadul, însă vi puteți conecta un mouse dacă vreți o productivitate mai bună.

Asus S530FA-BQ002 e echipat și cu acel cititor de amprentă care e tot mai popular pe gadgeturi, în special cele portabile. Cu acesta vă puteți autentifica ușor și nu trebuie să memorați atâtea parole.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu