Asus S510UF-BQ118, laptop portabil pe auriu

Pe lângă faptul că Asus S510UF-BQ118 arată destul de bine, la interior vom găsi modelul i5-8250U cu 4 nuclee care e destul de performant. Acesta își poate evidenția ceva mai bine performanțele dacă are o memorie RAM de 8GB. Poate că hard discul nu e cea mai bună alegere dacă vreți ceva rapid, dar pe altă parte veți avea destul de mult spațiu de stocare. Nu cred că-l veți folosi pentru jocuri, însă are o placă grafică GeForce MX130 cu memorie video dedicată de 2GB.

Din poza de jos se poate vedea că are o balama diferită față de cea standard și ecranul ajunge până în margini. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot spune că acel procesor e cea mai bună soluție pentru toți utilizatorii deoarece oferă performanțele unui procesor de gaming (mă refer la generația Kaby Lake), iar consumul e destul de mic. E nevoie de un procesor de tip U pentru ca autonomia de lucru să fie generoasă.

Poate că ați observat că un slot de memorie e liber, însă nu e nevoie să upgradați la mai mult pentru că procesorul se mișcă bine cu 8GB. Chiar dacă nu e la fel de performantă ca MX150, MX130 rulează orice joc la detalii acceptabile și rezoluție 720p (poate chiar la rezoluție 1080p, dar asta depinde cerințele jocurilor).

Porturile unui laptop sunt destul de multe și trebuie să fie cât mai diversificate pentru a putea costa aproape orice periferic indiferent de interfață.

Păreri pro și contra

Chiar dacă pare mic, ecranul are o diagonală de 15.6 inci care e extraordinară pentru un gadget atât de compact. Acest ecran are caracteristici tehnice foarte bune și poartă denumirea NanoEdge. Această nouă tehnologie e prezentă pe tot mai multe laptopuri de tip mid-range și sper să ajungă pe cele low-range pentru a reduce semnificativ dimensiunile laptopurilor. Nu poate fi prea ieftin deoarece are Windows 10 preinstalat care îl recomand pe toate laptopurile noi.

Asus S510UF-BQ118 poate fi folosit de mulți utilizatori indiferent că sunt pasionați doar de partea office ori de partea multimedia a unui laptop.

Te-ar mai putea interesa