Asus S510UA-BQ462, laptop office cu i7-8550U și SSD

Laptopul Asus S510UA-BQ462 e unul dintre puținele variante office cu i7-8550U și SSD, deoarece majoritatea sunt de tip multimedia (au o placă video dedicată). O componentă hardware mai performantă presupune un preț de achiziție mai mare, deci parcă mai bine alegeți unul care oferă exact ce aveți nevoie și nimic în plus. O construcție metalică e pai ușoară, rigidă și plăcută la atingere. Deci, laptopul de jos poate fi confundat ușor cu un ultraportabil premium.

Exisă și variante pe gri metalizat, dar majoritatea sunt pe auriu metalizat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui gadget sunt de ultimă generație, motiv pentru care găsim cel mai nu model de Core i7 de tip U- 8550U. Datorită nucleelor suplimentare, performanțele au crescut semnificativ și placa video Intel pare să fie cam ca și cea precedentă. Îmi plac laptopurile cu ecran ma deoarece nu se reflectă lumina și unghiurile de vizibilitate pot fi foarte bune dacă panelul e corespunzător.

Un astfel de laptop nu are nevoie de mai multă memorie RAM pentru că nu e construit pentru gaming. Spațiul de stocare e asigura de un SSD și nu l-aș înlocui cu altceva deoarece e mul peste un HDD. Dacă alegeți un model mai accesibil cu hard disc, puteți trece la un SSD deoarece totul va porni mai rapid și copierea datelor va dura mai puțin. Laptopurile acestea au fost concepute pentru a rula Windows 10, iar variantele care au acest sistem de operare au terminația.

Păreri pro și contra

Această serie chiar e una reușită și sunt foarte puține modele care pot concura cu acesta în acest buget. Greutatea sa e de numai 1.7 kg, pentru că are construcția unui laptop de 14 inci. În zona touchpadului e prezent un cititor de amprentă care asigură o autentificare mai ușoară. Veți osberva că nu toate modelele din serie oferă acea tastatură iluminată, dar nu e ca și la modelele de gaming.

Asus S510UA-BQ462 pate fi folosit oriunde deoarece e portabil, solid și nu duce lipsă de nimic la capitolul conectivitate. Tot mai multe gadgeturi au conectivitate wireless, iar toate laptopuri au mai nou bluetooth 4.1.

Te-ar mai putea interesa