Asus S410UA-EB179, laptop cu i5 quad core

Asus S410UA-EB179 e un laptop Vivobook S14 cu diagonală a ecranului de 14 inci și procesor i5 quad core model i5-8250U. E un laptop pentru cei interesați de portabilitate și performanță deoarece are o greutate de 1,4 kilograme, iar procesorul unul echivalent i5 desktop.

Modelul Vivobook de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care beneficiază de performanțe superioare așa încât să facă față oricărui tip de sarcini.


Pro

E un laptop foarte ergonomic cu tastatură ușor de utilizat întrucât e una iluminată de tip chiclet.
Ecranul e foarte clar chiar dacă are o diagonală de 14 inci. Acest lucru se datorează unghiurilor de vizualizare foarte bune și rezoluției 1080p.
La net poate fi conectat prin wifi ac (dual band), aceasta fiind cea mai ușoară modalitate de conectare la Internet.
Pe partea de porturi are HDMI, 4 USB-uri (din care unul e 3.0), card reader și bluetooth 4.2.
Pentru a vedea că e un laptop care pornește e instalat și un sistem de operare de teste – Endless OS. Acesta poate fi utilizat pentru intrat pe net și e bazat pe Linux.
Portabilitatea e una bună cu o greutate puțin sub 1,5 kilograme și o baterie care ține până în 5 ore.

Contra

Nu beneficiază de unitate optică, dar se pot instala aplicații și un alt sistem de operare de pe net ori de pe stick-uri USB.
Nu are de SSD, dar în schimb are un hard de 1TB care e foarte încăpător.

Concluzii

Laptopurile precum Asus S410UA-EB179 se adresează celora interesați de un model care să arate bine și fie la zi cu tehnologia.
Memoria RAM e una mai mult decât suficientă, iar dacă vreți să-l faceți mai rapid atunci cea mai bună soluție ar fi să-i puneți un SSD.

Te-ar mai putea interesa