Asus S410UA-EB029, laptop cu NanoEdge de 14 inci

Dacă laptopurile de 15 inci vi se par prea mari atunci modelul Asus S410UA-EB029 e o alternativă de luat în calcul chiar dacă diferența nu e foarte mare. Depinde și ce vă place mai mult să faceți pe un laptop, deoarece unele variante pot avea și placă video dedicată. Acest laptop se adresează mai mult utilizatorilor simpli care folosesc programe simple. Ecranul NanoEdge nu prezent pe multe serii deoarece e ceva mai scump și necesită o construcție din aluminiu.

Din poza de jos se vede foarte bine această serie, iar componentele pot diferi de la un model la altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile office pot fi destul de performant dacă au un procesor pe măsură și mă refer la un Core i5-8250U. Orice aplicație office va rula decent pe acest laptop și nu sunt necesare alte îmbunătățiri hardware, cum am mai recomandat la alte laptopuri.

Pe acesta puteți viziona filmele preferate la o calitate video superioară și nu mai trebuie conectat un monitor sau TV. Mă gândesc că veți sta mai aproape de el, în caz contrar puteți lua în calcul un ecran mai mare. Mulți utilizatori care posedă un desktop performant, vor și un laptop pentru taskuri mai simple și care poate fi luat oriunde.

Păreri pro și contra

Indiferent că are sau nu acea placă video dedicată, performanțele sunt de lăudat deoarece discutăm de un Quad Core nou. Chiar dacă are un touchpad bun și mare, tot recomand un mouse wireless pentru a avea mai puține fire în jurul laptopului. Îmi place genul acesta de laptop pentru că oferă exact ce aveți nevoie, plus câteva dotări mai speciale: tastatură iluminată, cititor de amprentă, USB 3.1 tipc C, ecran NanoEdge etc.

Asus S410UA-EB029 poate fi transportat precum o mapă deoarece e foarte subțire și ușor, însă nu e la fel de accesibil precum un desktop. Trebuie să fiți conștienți că se folosește de componente hardware mai compacte și mai scumpe, plus că poate fi folosit oriunde. Pentru cei indeciși, le recomand varianta cu i7 sau chiar cu placă vide dedicată.

Te-ar mai putea interesa