Asus S406UA-BM034T, laptop cu SSD M.2 de 512GB

Laptopul Asus S406UA-BM034T e destul de compact după construcția sa și poate fi comparat cu cea a unui model de 13 inci. Ecranu NanoEdge e prezent pe tot mai multe laptopuri, chiar și mai accesibile însă nu are chiar aceleași specificații tehnice, ci sunt destul de apropiate. Nu e singurul model din serie, dar nici nu e nevoie de mai mult pentru că are o configurație foarte avansată. Aș putea spune că e cel mai performant laptop cu construcție compactă de pe piață.

Din poza de jos se vede că e varianta aurie care nu diferă cu mult față de restul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel SSD de tip M.2 cu capacitate de stocare mare face diferența deoarece vi se oferă mult spațiu de stocare pentru chiar orice. Procesorul acestui gadget e unul destul de cunoscut pe noile modele de laptopuri și e conceput pentru uz office.

Diagonala acestui model de laptop e destul de generoasă și are o rezoluție destul de mare, dar și restul caracteristicilor tehnice au relevanță (unghiuri de vizibilitate de 178 grade, culori reproduse numeroase și contrast generos).

Ca și dotări speciale, e echipat cu tastatură iluminată, cititor de amprentă, USB tip C, WiFi ac și un software corespunzător (Windows 10). Nu poate avea foarte multe porturi deoarece e subțire, însă sunt prezente cele mai utile dintre ele.

Păreri pro și contra

Are o capacitate de stocare mare, multă memorie RAM pentru a putea folosi orice aplicație, un procesor de ultimă generație și o construcție similară cu cea a unui ultrabook. Chiar dacă nu e cel mai subțire laptop, veți aprecia performanțele sale și dotările oferite. Așa ar trebui să arate tot mai multe laptopuri noi dar din păcate nu prea se dorește asta pentru ca majoritatea utilizatorilor vor laptopuri pentru uz multimedia, chiar și gaming.

Asus S406UA-BM034T e un gadget destul de interesant și prețul e pe măsura componentelor sale. Dacă vreți un laptop care să arate cam ca și acesta dar să fie mai atractiv, atunci optați pentru unul cu i5 și SSD mai mic.

Te-ar mai putea interesa