Asus RoG GL703VD-GC023, laptop cu SSHD

Laptopul Asus RoG GL703VD-GC023 e o alternativă inspirată la un PC deoarece are un ecran generos și o construcție solidă. Vine echipat cu componente foarte bune, iar undele dintre ele pot fi înlocuite sau upgradate. Sunt ceva mai multe serii RoG decât în anii trecuți, motiv pentru care configurațiile și construcția diferă. Trebuie evitate cele cu evacuare laterală deoarece aerul cald evacuat devine deranjant la mână, plus că e bine să aibă două sisteme de răcire (procesor și placă video).

Toate modelele din serie arată la fel și pot fi variante chiar mai ieftine cu ecran mai mic dacă bugetul nu vă permite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul unui astfel de laptop nu poate fi altul decât i7-7700HQ care e cel mai popular model de pe piață pentru această platformă și nu va fi înlocuit prea curând deoarece nu e nevoie de mai multă viteză de procesoare. Multe aplicații sau jocuri 3D sunt rulate la calitate FullHD.

Calitatea imaginii e dată de rezoluție, însă la modelele premium care pot costa de 2 ori mai mult, putem vedea chiar și ecran cu refresh de 120 Hz. E echipat cu suficientă memorie RAM care va fi de folos în multe jocuri care le veți rula și consider că nu e nevoie de mai mult.

Păreri pro și contra

Tastatura e mult diferită față de cea a altor modele și poate fi iluminată când vreți să scrieți sau să jucați. Puteți rula cam orice joc la detalii mici și cu rezoluție maximă pentru că are un procesor decent și memoria RAM chiar e de ajuns pentru orice. Poate că placa video nu impresionează foarte mult, însă poate că jocurile care vor fi rulate nu se folosesc mult de ea. Calitatea sunetului e superioară, dar puteți conecta boxe dacă vreți ceva mai multă putere.

Asus GL703VD-GC023 impresionează la multe capitole, dar nu poate excela chiar la toate deoarece nu e chiar atât de scump. Sunt și serii care oferă plăci video ceva mai avansate dar multe jocuri sunt optimizate pentru a consuma mai puține resurse.

Te-ar mai putea interesa