Asus RoG GL702VM-GC139T, laptop cu ecran FullHD 120Hz G-Sync

Un laptop cu un ecran deosebit e acest Asus RoG GL702VM-GC139T, deoarece nu sunt multe laptopuri FullHD cu un refresh de 120 Hz și tehnologie G-Sync (sincronizează rata de refresh în funcție de fps-urile jocului). Un laptop mai mare are componente hardware mai avansate decât unul de 15 inci și cred că ați observat asta deja. Totuși, cred că mai are nevoie de un upgrade la memoria RAM deoarece majoritatea jocurilor cer 16GB pentru a rula la detalii medii spre maxime. Bineînțeles, nu sunteți obligați să faceți acest pas dacă considerați că nu e nevoie.

Arată ceva mai bine decât seriile de 15 inci și tastele WASD sunt bine evidențiate chiar și dacă tastatura nu e iluminată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul Core i7 HQ pare să fie același și nu cred că vom vedea o variantă Kaby Lake R creată special pentru gaming. Componentele acestea sunt diferite de cele de PC, dar pot fi excepții la modelele foarte scumpe. Ținând cont că e o platformă mobilă care funcționează pe baterie sau conectat la priză, eficiența e foarte importantă. Oricum, mă gândesc că-l veți folosi mai tot timpul conectat la priză pentru performanțe constante că doar nu veți alege modul economic când vă jucați.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e un model mare, greutatea sa e aceeași ca la oricare alt model de 17 inci – 2.7 kg. Cu fiecare generație, laptopurile devin tot mai portabile deoarece sunt folosite materiale mai bune și sunt eliminate anumite dotări. În acest caz, a fost eliminată unitate DVD care e complet inutilă dacă ținem cont că are porturi USB de tip 3.0, adică sunt alternative mai bune pentru a transfera datele.

Are o placă video care suportă cele mai noi tehnologii și mă refer la G Sync și VR Ready. Sunt incorporate difuzoare decente dar shootere, eu vă recomand să folosiți căști.

Acest Asus GL702VM-GC139T are Windows 10 preinstalat și se poate observa aceasta din numele său (are terminația T), dar nici nu recomand versiuni mai vechi pe acesta datorită driverelor oferite. O prezentare a acestei serii care e destul de reușită poate fi văzută în partea de jos:

Lasă un comentariu