Asus Rog GL504GM-ES179, model Strix Scar II

Asus Rog GL504GM-ES179 e un laptop apărut pe piață a sfârșit de an 2018 și face parte din seria Rog Strix Scar II.
Se adresează celora interesați de un laptop performant ori de un PC care să fie excepțional la jocuri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are hardware de generație nouă… mai multe detalii în rândurile ce urmează.


Pro

Modelul Asus Rog GL504GM-ES179 e un laptop cu procesor i7-8750H (model cu six core) care e cu vreo 25% mai rapid decât modelul i7-7700HQ.
Ecranul acestui laptop e unul de 15 inci cu rezoluție FHD și panel foarte bun. E un panel IPS cu 3 milisecunde și 144Hz.
Pentru ca jocurile să ruleze excepținal acest laptop e dotat cu cip grafic GTX 1060 de la Nvidia. Această placă video are 6GB memorie video.
Memoria sistemului e una de 16 giga, putând fi instalați până la 32 de giga.
Pentru stocare se folosește de un hard tip SSHD de 1 TB. Nu ține locul unui SSD, dar tot e mai bun decât un hard simplu.
Pe partea de conectivitate și porturi acest dispozitiv stă excelent deoarece are foarte multe porturi printre care se numără 4 USB-uri, un port HDMI, mini DisplayPort și LAN Gigabit. Dacă vreți să conectați la net acest laptop fără să folosiți cabluri atunci vă pune la dispoziție wireless ac 2×2.
Portabilitatea e excepțional de bună pentru un desktop replacement deoarece greutatea e de 2,4kg, iar bateria ține undeva la 3-4 ore… în funcție de ce faceți pe el.

Contra

Costul e ușor cam mare, dar e un laptop de jocuri în adevăratul sens al cuvântului. Iar din această cauză are tastatură cu ilumianre RGB, două ventilatoare și ecran rapid.
Din păcate nu vine cu Windows, și din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 64 bit.

Concluzie

Modelul de față e unul care să fie bun pe post de desktop replacement, laptop de jocuri ori PC pentru sarcini solicitante.

Lasă un comentariu