Asus RoG GL503VD-FY004T, Strix cu Windows 10

Asus RoG GL503VD-FY004T e un laptop Strix GL503, iar lucruri diferite față de ale modele Strix ar fi că nu are taste portocalii (culoarea laptopului e negru cu gri, deci nu are portocaliu pe undeva). Tastatura e una iluminată ca la orice alt laptop de gaming, iar culoarea de fundal a tastelor poate fi schimbată în funcție de preferințe.
Vine cu componente de generație nouă și se adresează pasionaților de jocuri, dar și celora care vor un laptop puternic pentru diverse sarcini.

Modelul GL 503 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent laptop cu cele mai noi componente. Dacă vă interesează un laptop forte performant la un cost scăzut atunci acesta ar fi recomandarea mea.


Specificații

Vine cu procesor i7-7700HQ (quad core care scoate 8932 puncte la benchmark), adică cu un procesor foarte performant din seria Kaby Lake.
Placa video care echipează modelul de față e o Nvidia GTX 1050 cu 4GB memorie RAM, iar memoria sistemului e de 8GB (DDR4).
Ecranul laptopului e unul mai special, chiar dacă are diagonală de 15,6 inci și rezoluție FHD. E special prin faptul că are panel similar IPS, chiar dacă e TN. Se poate spune că îmbină avantajele TN (timp de răspuns scăzut) cu IPS (culori și unghiuri de vizibilitate).

Pro

Eu aleg acest model deoarece nu are un cost prea mare, arată bine, vine cu componente noi, are Windows preinstalat și ecranul care-l echipează e unul de o calitate superioară.
Un alt lucru neglijat de mulți e fiabilitatea, iar la Asus acest lucru e peste așteptări. Mai exact, un laptop Asus poate fi utilizat chiar mai mult de 5-6 ani fără să dea semne de oboseală.

Contra

Mi-aș fi dorit să vină cu SSD și cu ecran 4K. (Nu vă oprește nimeni să puneți SSD în locul hardului.)

Concluzie

Modelul de față vine la un preț excelent și poate fi utilizat pentru o multitudine de sarcini solicitante. E un laptop de gaming al viitorului întrucât vine cu performanțe peste medie și

Te-ar mai putea interesa