Asus Pro 15 N580VD-DM291, laptop cu HDD și SSD

Un laptop care să iasă în evidență are un design metalic dar și o culoare elegantă – auriu. De aceea, Asus Pro 15 N580VD-DM291 merită să fie luat în calcul în special că vine cu SSD pe lângă acel HDD. Există și o variantă care nu are SSD și e mai accesibilă, dacă vă interesează aceleași performanțe și să economisiți puțin. Oricum, eu aș mai pune memorie RAM deoarece 4GB nu cred că mulțumește vreun gamer. E bine că suportă cel mult 16GB dar pentru a ajunge la această capacitate trebuie să înlocuiți chiar și memoria deja instalată.

E adevărat că în același preț se poate opta pentru un laptop de gaming RoG Strix, doar că are un design diferit și procesorul e mai important decât placa video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are un Core i5-7300HQ care face față multor provocări și pentru un laptop multimedia nu e nevoie mai mult. Dacă-l vreți strict pentru jocuri, atunci cred că un Core i7 ar fi mai indicat și laptopul are nevoie de un sistem de răcire îmbunătățit. O temperatură interioară constantă menține performanțele constante.

E bine să aveți două tipuri de medii de stocare, pe SSD e bine să puneți sistemul de operare, programele și jocurile. Astfel, ele vor porni mult mai rapid, dar și viteza de copiere a datelor e mai bună cu acesta dacă folosiți un stick USB 3.0 că doar laptopurile nu mai au nevoie de DVD.

Păreri pro și contra

Acesta re un sistem audio superior dar nu se compară cu unul cu bass. Ecranul e superb datorită rezoluției superioare, unghiurilor largi de vizibilitate și culori mai bogate. Arată mult mai bine decât seriile anterioare și se vede că e mult mai portabil – sub 2 kg, carcasă aluminiu, tastatură iluminată, sistem de rabatare a ecranului mai bun.

Asus Pro 15 N580VD-DM291 arată precum un ultrabook din seria Zebook, doar că e mai mare. Cu siguranță, un laptop mai mare e mai util deoarece oferă un ecran generos și dotări mai numeroase. Pentru cei care nu sunt 100% siguri că acesta va fi următoarea alegere, am pus prezentarea de la final care e valabilă pentru toate modelele seriei.

Te-ar mai putea interesa