Asus nVidia GeForce GTX 660 Ti

Asus nVidia GeForce GTX 660 Ti este o placă video foarte puternică care vine în mai multe variante cum ar fi varianta cu procesor de 915 Mhz, 980 și 1020. Diferențele de preț dintre aceste modele nu sunt mari fiind de maxim 100 lei, iar dacă vă interesează cât costă modelul de bază atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi →.
Principalele facilități oferite de Asus nVidia GeForce GTX660 ar fi memoria de 2GB care are un bus pe 192 biți, porturile digitale multiple, răcirea activă eficientă cu două coolere și multiplele tehnologii suportate.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată acest model. Cutia este a unui model DirectCu, iar mai multe detalii vizuale se pot vedea din clipul de la final. Din poza a doua se poate observa că vine cu două ventilatoare, ceea ce înseamnă că are o răcire de tip activă foarte eficientă. Dacă analizăm bine aspectul atunci putem vedea că arată destul de mult ca Radeon HD 7870 de la Asus.

Cutia
Componenta

Specificaţii tehnice

GTX 660 Ti e un model foarte bun care e dotat cu un procesor grafic capabil care are și multă memorie dedicată. Astfel filmele Blu-ray, dar și jocurile vor merge excelent. Dacă sunteți pasionați de jocuri la calitate maximă atunci aveți posibilitatea de a le juca la calitate Full HD deoarece are bus de memorie la 192 biți. Dacă sunteți un împătimit al jocurilor atunci puteți adăuga mai multe plăci nVidia deoarece acesta are suport SLI și astfel FPS-urile o să fie și mai multe, iar jocurile vor fi cât mai fluente.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu porturi digitale cum ar fi DVI, HDMI și Display Port; răcirea e foarte eficientă; raportul dintre preț și performanță este unul excelent; este realizat de un brand de renume, adică Asus; montarea este simplă; consumul de curent nu e exagerat, iar o sursă de 450W cred că e suficientă; vine în mai multe variante și aveți din ce alege.
Contra: nimic.

Concluzie

Placa de față e una special făcută pentru pasionați și prin pasionați mă refer la cei pasionați de calculatoare sau de jocuri. O să vă furnizeze performanța de care o să aveți nevoie în sarcini de proiectare, dar și în jocurile de ultimă generație. Din clipul de alături vă puteți face mai bine o impresie despre ce vine în pachet și despre cum arată componenta.

Lasă un comentariu