Asus N76VB-T4107D, laptop multimedia cu Core i7

Asus N76VB-T4107D e unul dintre cele mai puternice configurații ale seriei și nu e nevoie de Intel Haswell deoarece majoritatea procesoarelor Haswell pentru astfel de platforme au o frecvență mică (pentru o autonomie mai bună, dar performanțele sunt afectate). Arată bine și cred că poate concura cu aproape orice MacBook deoarece are un ecran FHD. Nu face parte din segmentul ultraportabil poate fi bun pentru acasă în special că oferă și o calitatea audio superioară (datorită acelui subwoofer extern). Poate fi un laptop bun pentru cei care folosesc aplicații profesionale ori pur și simplu vor o imagine mai detaliată deoarece editează diverse.

Dacă considerați că e mult prea scump, seriile X și K de la Asus sunt la fel de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Deschis

Ca și procesor are un Core i7 de la Intel model 3630QM, deci e un IvyBridge cu Intel HD 4000. Placa integrată nu e așa de utilă doar dacă nu vreți să editați clipuri, să nu vă jucați sau nu vizionați filme. Comutarea se face automat dar o puteți faci și manual dacă îl vreți pentru jocuri și alte sarcini care necesită un plus de resurse. Placa video GT 740M e prezentă mai pe toate laptopurile noi și performante dar vor fi plăci video și mai bune pe viitor (eficiență mai ridicată).

Ecranul de 17 inci e bun deoarece are o rezoluție corespunzătoare – 1920 cu 1080 pixeli (Full HD). Restul configurației sale reprezintă memoria RAM de 8 GB și hardul de 750 GB (nu e unul obișnuit ci e de 7200 RPM). Pentru acesta vă recomand Windows 8.1 deoarece nu veți găsi drivere pentru versiuni de Windows mai vechi (vă recomand driverele de pe site lui Asus și nu cele care le instalează automat).

Plusuri: tastatură plăcută și iluminată, ecran detaliat, autonomie bună în mod office, bluetooth, ieșire DisplayPort, subwoofer etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus N76VB-T4107D e unul dintre modelele seriei N76 dar există modele și de 15 inci care pot fi mai accesibile în cazul în care acesta vi se pare prea scump. Jos am postat un clip care cu siguranță vă va fi de folos, deoarece veți vedea mai bine cum arată această serie de 17 inci.

Te-ar mai putea interesa