Asus N61VG-JX160V

Un laptop de tip multimedia adică destinat filmelor, jocurilor și navigării este acest laptop Asus N61VG-JX160V care vine cu diagonală de 16 inci, placă video pe 128 de biţi şi 4 giga de RAM. Placa video este chiar mai bună decât modelul GT 520M tot de la acelaşi producător. Design-ul este unul foarte reuşit într-o combinaţie de două culori, negru lucios cu gri metalizat. Acest Asus N61VG are un preț undeva la 2.500 de lei, şi este unul dintre cele mai bune modele de tip multimedia de la Asus. Şi pot spune că în realitate arată mult mai bine decât în poze.

Poze

Capac
Din lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este oferit de Intel şi anume este un Core 2 Duo model T5900 care e destul e performant deoarece are o frecvenţă de 2,2 GHz, cache de 2 MB şi tehnologie 32 nm. Display-ul LCD cu tehnologie LED are o diagonală de 16 inci la o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM de tip DDR2 are o capacitate de 4 giga de RAM dispusă pe ambele sloturi şi nu poate fi mărită. Spaţiul de stocare este de 320 de giga la o viteză de 7200 de rotaţii pe minut.

Placa video dedicată nVIDIA GeForce GT 220M este una foarte performantă şi puteţi juca o mulţime de jocuri la detalii maxime. Pe partea de multimedia, porturi şi conectivitate Asus N61VG-JX160V are o unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web, cititor de carduri, Altec Lansing, port VGA, PCMCIA, port HDMI, ESATA, ieşire audio, reţea RJ-45, microfon incorporat, trei USB-uri 2.0, bluetooth şi Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru a bateriei este undeva la 2-3 ore, are tastatură numerică, sistem de operare Windows 7 Home Premium, arată foarte bine, rulează orice gen de joc pe acest laptop, bluetooth pentru cei ce au un telefon mobil şi nu doresc să folosească cablul de date pentru transferul de fişiere de tip media.

Ca minusuri: Asus N61VG-JX160V vine cu memorie RAM de tip DDR2.

Concluzie

Acest laptop Asus N61VG-JX160V se adresează celor care vor un laptop pentru jocuri şi care nu îl iau pe oriunde merg deoarece laptopurile cu o singură placă video nu oferă o autonomie aşa de mare ca cele cu două plăci video. Să nu se înţeleagă că cele cu două plăci video sunt mai performante decât cele cu una singură. Mulţi nu ştiu să se descurce cu două plăci video (comutarea între cea integrată şi cea dedicată) motiv pentru care acest laptop este soluţia ideală pentru ei.

Lasă un comentariu