Asus N550JV-CM159H, laptop multimedia

Asus N550JV-CM159H e un laptop din seria Asus N550JV și e ceva mai scump decât N550JV-CN163D deoarece are Windows preinstalat. În rest, caracteristicile sunt aceleași, adică procesor i7 quad core din seria Haswell, ecran cu panou IPS și suport touch, placă video GT 750M și portabilitate extremă.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și chiar dacă arată ca un ultrabook trebuie știut că e un laptop multimedia care are unitate optică și chiar subwoofer extern.

Aspect

Se poate vedea că e un model argintiu care arată foarte mult precum un MacBook. Ecranul e unul foarte clar grație rezoluției 768p, iar unghiurile de vizibilitate sunt bune deoarece panelul e unul IPS.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul N550JV-CM159H e unul care vine cu tot ce ți-ar trebui pentru a savura filme Blu-ray la calitate maximă ori un joc de ultimă generație. Iar, prin tot mă refer la procesor i7-4700HQ, SSD și hard foarte capacitiv. Unitatea optică e una de ultimă generație, dar nu știu dacă o să o folosiți la altceva în rest de filme 1080p.

Păreri pro şi contra

Eu zic că e laptopul perfect și că pentru un laptop de 15 inci e foarte bun. Eu sunt mai mult cu laptopurile de 17 inci si de aceea N750 e pentru mine. La această perfecțiune contribuie ecranul cu rezoluție bună, procesorul quad core, hardul rapid și placa video excelentă pentru jocuri. Portabilitatea e una bună deoarece laptopul are 2.7 kilogrme, iar bateria ține undeva la 3-4 ore sau mai mult în funcție de cum îl folosiți.

Concluzie

Dacă vrei un laptop bun atunci îți recomand acesta. Normal că există alternative de la Apple, dar dacă îți place Windows atunci acest model de la Asus ar fi cea mai bună soluție. Plus că e mai ieftin decât alte laptopuri cu configurații similare. Nici nu trebuie neglijat faptul că seria N50 nu e una de anul acesta, ci e de foarte mult timp pe piață, iar în fiecare an producătorul scoate o variantă îmbunătățită pentru cei pasionați de laptopuri de top.

Te-ar mai putea interesa