Asus N53SN-SZ165V

Un alt laptop de tip multimedia de la Asus este acest laptop Asus N53SN-SZ165V numai că față de precedentele acesta vine cu procesor Sandy Brigde, unitate Blu-Ray și placă video de 2 giga. Și ar mai fi multe altele de spus despre acest model, cum ar fi frecvența memoriei RAM de 1333 MHz. Aceasta poate fi mărită până la 16 giga având patru sloturi din care trei sunt libere, deci ar putea fi un laptop pentru gaming pe cinste. Are și hard disk de tip SSH (ca al lui Asus N53SN-SZ262V) adică de tip flash care are un timp de acces de numai 0,1 ms, viteză de copiere/transfer/citire mult mai mare decât un hard disk Serial ATA 2 clasic. Acest hard disk rezistă la șocuri, nu se încălzește, nu scoate zgomot și poate fi utilizat până la -40 de grade. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că este foarte ieftin în special că mai are și rezoluție Full HD.

Poze

Capac
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul din noua familie Intel numită Sandy Bridge și anume modelul i7-2630QM care are o frecvență de 2 GHz, cache de 6 MB și tehnologie 32 nm. Display-ul Asus Splendid Video este unul de tip LCD cu tehnologie LED care are o rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, deci Full HD. Acest ecran are o diagonală de 15,6 inci și poți viziona filme Blu-Ray cu ajutorul unității optice cu care vine.

Memoria RAM are o capacitate de 4 giga de tip DDR3 la o frecvență de 1333 MHz. Acesta poate fi mărită până la 16 giga deoarece mai are trei sloturi libere. Spațiul de stocare al hardului de tip SSH (Solid State Hybrid) este de 500 de giga la o viteză de 7200 de rotașii e minut. Are două plăci video, una integrată Intel HD Graphics 3000 și nVIDIA GeForce GT 550M care are o memorie de 2 giga pe 128 de biți. Deci puteți viziona filme Blu-Ray chiar pe laptop Asus N53SN-SZ165V sau pe un ecran mai mare și juca orice joc la detalii maxime.

La capitolele multimedia, porturi și conectivitate Asus N53SN-SZ165V are unitate Blu-Ray, difuzoare integrate, cameră web de 2.0 MP, cititor de carduri, tehnologie Bang & Olufsen ICEpower, port HDMI, un USB 3.0, trei USB-uri 2.0, ieșire audio, port VGA, rețea RJ-45, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru este undeva la 3 ore, are tastatură numerică, procesor de ultimă generație, destulă memorie RAM, placa video de 2 giga, USB 3.0 (cu care puteți transfera de exemplu un film Blu-Ray în mai puțin de un minut), culoare argintie, sistem de operare Windows 7 Home Premium pe 64 de biți ș.a.

Ca minusuri: cântărește 2,7 kilograme și placa video putea fi pe 192 de biți.

Concluzie

Acest laptop Asus N53SN-SZ165V se adresează celor care vor un laptop premium de la un producător cu renume și ar dori să fie în pas cu noile tehnologii apărute.

Te-ar mai putea interesa