Asus MX299Q, monitor LED 21:9 de 29 inci

Asus MX299Q e unul dintre puținele monitoare LED cu aspect 21 pe 9. Din ce am observat sunt disponibile modele și de alte branduri, deci aveți din ce alege. Fiecare brand oferă un design diferit, dar se păstrează acea eleganță (margini înguste, finisaj argintiu-negru și suportul mic). Astfel de monitoare sunt perfecte pentru cei care vor să aibă un spațiu de lucru mare pe desktop și nu își doresc două monitoare deoarece ar ocupa mai mult spațiu și cablurile ar fi prea multe. Deasemenea, pentru a conecta mai multe monitoare, trebuie să aveți și o placă video pe măsură.

Prețul nu e chiar de neglijat având în vedere că e un model premium cu diagonală foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul său de 29 inci e suficient de mare pentru a-l folosi pentru editare, proiectare sau orice alt ceva. Bineînțeles, rezoluția e una de 2560 cu 1080 pixeli pentru un aspect video 21 pe 9. Imaginea are caracteristici foarte bune și aici mă refer la următoarele: timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic mare, luminozitate mare, unghiuri de vizibilitate maxime – 178 grade etc.

Oferă boxe integrate de 3 W fiecare dar nu și tuner TV incorporat. Se poate opta și pentru tuner TV extern în cazul în care vă place să vizionați posturi TV (să vă uitați la emisiunile preferate). Nu sunt la fel de bune ca și boxele externe deoarece au o putere inferioară și nu beneficiază de bass. Ca și porturi are următoarele: DVI, HDMI și DisplayPort. Toate sunt porturi ideale pentru vizionarea de conținut 1080p dar și pentru conținut mai detaliat,

Ca și caracteristici speciale are: panou IPS, multe tehnologii și opțiuni de ajustare imagine. E destul de ușor pentru o așa diagonală iar consumul destul de redus. Bineînțeles, e redus acel consum dacă alegeți și o luminozitate mai mică.

Plusuri: are cele mai bune intrări video, boxele integrate sunt destul de puternice, panou AH-IPS, ecran 1080p și aspectul 21 pe 9.
Minusuri: nu e accesibil.

Asus MX299Q se adresează mai mult celor care lucrează în diverse programe, dar nu vă oprește nimeni să-l luați pentru a viziona filme. Jos e o prezentare a unui astfel de model și sunt ilustrate diferitele moduri care pot fi selectate din meniu. Deasemenea se poate observa mai bine și designul monitorului având în vedere că poza de sus e cam mică.

Te-ar mai putea interesa