Asus MX279H

Monitorul LED Asus MX279H e un model prezentat la Computex 2012 și care după cum se vede, face parte dintr-o serie premium. E numită seria MX care oferă modele atât pe 24 inci cât și pe 27 inci. Nu vorba de modele cu ecran Retina ci cu ecran FullHD. Spre deosebire de cele obișnuite oferă un design subțire cu panou AH-IPS A+ iluminat LED. Deci oferă unghiuri excelente de vizibilitate care sunt importante fie că îl folosit pentru vizionarea de conținut media fie pentru utilizare office. Se observă de un monitor subțire, cu margini înguste și finisaj pe argintiu în partea de jos, iar suportul e argintiu și el. Un astfel de model numit MX279H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Mai de aproape
Mai de aproape

Specificații tehnice

Are un ecran LED de 27 inci cu rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli. Având în vedere că are panou AH-IPS A+, culorile sunt aceleași din orice unghi. Pentru unii utilizatori un așa panou e foarte important iar dacă îl vreți doar pentru jocuri, vă recomand modele mai ieftin ori mai mici (în special dacă nu vi-l permiteți pe acesta). Caracteristicile sale sunt următoarele: timp de răspuns de 5 ms, unghiuri de vizibilitate de 178 de grade, iluminare 250 cd/mp și contrast dinamic 8 milioane la 1. Ca facilități are doar boxe integrate, însă sunt foarte bune – 3 W de tip Bang & Olufsen. Deci nu mai e nevoie de un sistem audio deoarece cele incorporate le consider decente.

Porturile de pa acesta sunt: două HDMIuri, DVI, VGA și ieșire căști. Puteți conecta la acesta mai multe: PC, laptop, player, tabletă sau o consolă. Consumul maxime e undeva la 37 de W și diferă în funcție de luminozitatea aleasă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: difuzoare foarte bune – Bang & Olufsen, unghiuri de vizibilitate bune, destule porturi video pentru a conecta orice la el (mai puțin cel USB), consum redus de energie pentru diagonala sa, ieșire căști și design elegant.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Asus MX279H e un model al seriei MX care e ideală pentru utilizatorii multimedia și dacă aveți o consolă, e numai bun deoarece are două intrări HDMI. Ar fi fost utile niște porturi USB în special dacă folosiți periferice de tip Plug&Play, iar USBurile de la desktop nu sunt prea la îndemână. Jos am pus o prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa