Asus MeMO Pad HD 7 ME173X-1B113A, tabletă de 7 inci

Tableta Asus ME173X-1B113Ae una cu Android și face parte din seria MeMO Pad HD 7. E o tabletă portabilă deoarece e mică iar forma îngustă vă permite să o țineți cu ușurință într-o singură mână. O puteți folosi atât în plan vertical cât și în plan orizontal. Toate tabletele de 7 și 8 inci din seriile Memo Pad arată cam la fel, spatele e diferit ca și culoare dar finisajele sunt aceleași. Îmi plac tabletele mai mici atunci când călătoresc, dar pentru uz casnic aș alege o tabletă ceva mai mare. Nu-mi plac cele cu Windows deoarece sunt ceva mai scumpe iar în același preț configurația nu e așa de bună.

Prețul e foarte atractiv iar o tabletă cu Windows costă dublu dar are și specificații mai bune, deoarece sistemul consumă mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Ecranul de tip IPS HD are o diagonală de 7 inci și rezoluție HD (1280 cu 800 pixeli). Astfel se poate reda conținut 720p ori să jucați jocuri cu ceva mai multe detalii. Procesorul său cu patru nuclee e perfect pentru orice tip de utilizator (fie că folosiți aplicații fie că vă jucați jocuri). Capacitatea memoriei RAM e una de 1 GB și ar trebui să fie standard pe toate tabletele. Sunt tablete, însă de la alți producători, care oferă caracteristici mai slabe dar eu vă recomand tablete.

Spațiul intern de stocare e ceva mai mic decât 8GB deoarece sistemul se află pe el. O extindere a memoriei poate fi făcută cu un card de memorie iar unul de maxim 16GB ar fi perfect. Camera frontală e perfectă pentru video convorbiri iar cea din spate pentru a filma ori fotografia, dar calitatea e modestă deoarece are un senzor de 2MP.

Pe partea de comunicații are: bluetooth, WiFi, dar nu are 3G. Dacă aveți un telefon cu WiFi hotspot, problema cu lipsa 3G-ului ar fi rezolvată. Autonomia e de maxim 10 ore și e ceva mai mică când vă jucați jocuri. Are chiar și GPS, iar cu o aplicație corespunzătoare, poate fi folosit precum un sistem de navigație.

Plusuri: are bluetooth, memorie de 1 GB, 8GB spațiu de stocare, două camere foto, ușoară și procesorul de tip quad core.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus MeMO Pad HD 7 ME173X-1B113A e o alegere bună având în vedere că e mai ieftin decât un laptop ori un desktop. Clipul de jos e cu un model similar și chiar dacă culoarea e diferită. Configurațiile sunt destul de apropiate doar unele specificații diferă (spațiu de stocare ori tipul de conectivitate WiFi/3G).

Te-ar mai putea interesa