Asus MeMO Pad HD 7 ME173X-1B113A, tabletă de 7 inci

Tableta Asus ME173X-1B113Ae una cu Android și face parte din seria MeMO Pad HD 7. E o tabletă portabilă deoarece e mică iar forma îngustă vă permite să o țineți cu ușurință într-o singură mână. O puteți folosi atât în plan vertical cât și în plan orizontal. Toate tabletele de 7 și 8 inci din seriile Memo Pad arată cam la fel, spatele e diferit ca și culoare dar finisajele sunt aceleași. Îmi plac tabletele mai mici atunci când călătoresc, dar pentru uz casnic aș alege o tabletă ceva mai mare. Nu-mi plac cele cu Windows deoarece sunt ceva mai scumpe iar în același preț configurația nu e așa de bună.

Prețul e foarte atractiv iar o tabletă cu Windows costă dublu dar are și specificații mai bune, deoarece sistemul consumă mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Tableta
Tableta

Ecranul de tip IPS HD are o diagonală de 7 inci și rezoluție HD (1280 cu 800 pixeli). Astfel se poate reda conținut 720p ori să jucați jocuri cu ceva mai multe detalii. Procesorul său cu patru nuclee e perfect pentru orice tip de utilizator (fie că folosiți aplicații fie că vă jucați jocuri). Capacitatea memoriei RAM e una de 1 GB și ar trebui să fie standard pe toate tabletele. Sunt tablete, însă de la alți producători, care oferă caracteristici mai slabe dar eu vă recomand tablete.

Spațiul intern de stocare e ceva mai mic decât 8GB deoarece sistemul se află pe el. O extindere a memoriei poate fi făcută cu un card de memorie iar unul de maxim 16GB ar fi perfect. Camera frontală e perfectă pentru video convorbiri iar cea din spate pentru a filma ori fotografia, dar calitatea e modestă deoarece are un senzor de 2MP.

Pe partea de comunicații are: bluetooth, WiFi, dar nu are 3G. Dacă aveți un telefon cu WiFi hotspot, problema cu lipsa 3G-ului ar fi rezolvată. Autonomia e de maxim 10 ore și e ceva mai mică când vă jucați jocuri. Are chiar și GPS, iar cu o aplicație corespunzătoare, poate fi folosit precum un sistem de navigație.

Plusuri: are bluetooth, memorie de 1 GB, 8GB spațiu de stocare, două camere foto, ușoară și procesorul de tip quad core.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus MeMO Pad HD 7 ME173X-1B113A e o alegere bună având în vedere că e mai ieftin decât un laptop ori un desktop. Clipul de jos e cu un model similar și chiar dacă culoarea e diferită. Configurațiile sunt destul de apropiate doar unele specificații diferă (spațiu de stocare ori tipul de conectivitate WiFi/3G).

Lasă un comentariu