Asus K95VM-YZ005D

Seria k95 e acea serie de la Asus care are ecran de 18 inci, iar Asus K95VM-YZ005D face parte din aceasta. Caracteristicile care te-ar face să cumperi acest laptop sunt ecranul de 18,4 inci cu rezoluție Full HD, procesorul i7 3610QM, capacitatea mare a hardului și cipul GT 630M care e un cip grafic capabil. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și trebuie neaparat spus că laptopul acesta nu are Windows preinstalat.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată acest K95VM-YZ005D și trebuie spus că vine doar pe o culoare și nu e disponivil pe mai multe cum e cazul modelelor K55 VD. Ecranul e numai bun pentru vizionarea filmelor la orice calitate, iar despre greutate trebuie spus că e de 4 kilograme ceea ce e cam mult, dar e vorba despre un desktop replacement.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Acest K95VM arată foarte bine la interior având un procesor foarte capabil din seria IvyBridge și e vorba despre un procesor i7-3610QM. Acest laptop are și multă memorie RAM, iar pe partea de gaming stă bine deoarece are și un cip grafic nVidia GT 630M care are bus-ul memoriei pe 128 biți. Capabilitățile acestui cip pot fi urmărite din clipul de alături și se poate vedea că notebook-ul se descurcă destul de bine și la jocuri.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; performanțele sunt peste medie; e numai bun la vizionarea filmelor Blu-ray; vine cu o sumedenie de porturi printre care se numără HDMI, USB3 și VGA; mai are 3 sloturi de memorie libere… în cazul în care vreți să mai puneți memorie; Windows-ul și driverele nu sunt deloc complicat de instalat.
Contra: portabilitatea nu e punctul săi forte din cauză că are niște dimensiuni fizice mari, iar greutatea e și ea mare.

Concluzie

Multă lume se plânge că filmele nu se văd bine pe laptopuri deoarece au ecrane mici și cu acest model nu ai cum să te plângi de acest lucru deoarece are un ecran mare cât un monitor. Are toate dotările așa încât să-l poți folosi la ce vrei, însă e cam greu de cărat într-o geantă datorită dimensiunilor sale apreciabile. Dacă poți trece peste dimensiunile sale mari atunci k95 e un laptop care ar trebui să ți-l achiziționezi dacă ești un fan al filmelor.

Lasă un comentariu