Asus K55VD-SX342D

Asus K55VD-SX342D e un laptop roșu care vine ca o alternativă la variantele blue și pink. Prețul e tot cam același deoarece modelul acesta red vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop care vine cu ce e mai nou pe piață în materie de tehnologie, adică Ivy Bridge și Optimus. Tehnologia Ivy Bridge o întâlnim la procesorul i5-3210M al Intel, iar Optimus la cipul grafic GT 610M.

Poze

K55VD-SX342D arată precum restul modelelor din seria k55 doar că are inserții de roșu. Ecranul e tot de 15 inci, iar rezoluția acestuia e de tip HD+ și asta înseamnă că această rezoluție e numai bună pentru vizionarea canalelor TV HD ori a filmelor HD. Ecranul e unul glare ceea ce înseamnă că e mai clar, dar afară nu o să fie prea plăcut deoarece lumina se reflectă pe suprafața lui față de modelele anti glare.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

K55VD-SX342D are culoarea Passion Red, iar tehnologia care e în el ar fi reprezentată de procesorul i5, memorie RAM din belșug și cipul grafic cu memorie dedicată de la Nvidia. Normal că și procesorul are un cip grafic integrat de tip Intel HD și asta înseamnă că o să consume mai puțină baterie deoarece are tehnologia Optimus care activează placa video dedicată doar la nevoie.

Păreri pro şi contra

Pro: laptopul e unul bun la diferite sarcini și implicit la gaming; are un preț bun, iar acest preț e datorat în pricipal faptului că are Free DOS, deci nu vine cu Windows; vine cu multe porturi utile; răcirea e una foarte bună și e caracteristică Asus ceea ce înseamnă că laptopul nu o să se încălzească prea tare la jocuri; memoria RAM poate fi mărită la maxim 8 GB, dar eu cred că cei 4GB sunt suficienți.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un notebook cu aspect special atunci cred că acest ASUS ar fi foarte bun. Adevărul e că dacă ești în căutarea unui laptop roșu nici nu prea ai multe variante… poate ceva Acer-uri. Acest model e unul care arată bine, e rezistent și care vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani. După ce îl cumpărați singurul lucru care mai trebuie făcut e instalarea Windows-ului și a driverelor aferente, iar acest procedeu nu va dura mai mult de 34-40 de minute.

Te-ar mai putea interesa