Asus K55VD-SX341D

Laptopul Asus K55VD-SX341D e unul multimedia de culoare albastră și a apărut alături de alte două modele similare din punct de vedere al configurației. Acele două vin pe roz și roșu, deci aveți posibilitatea să vă alegeți chiar și culoarea preferată, bineînțeles prețul e același pentru cele trei. Mai precis, vin cu procesor Core i5, 4GB și placă video 610M de 2 GB. Chiar dacă nu e cea mai grozavă configurație, e decent pentru un astfel de preț. Spun asta pentru că nu are GT 620M și un model mai vechi. Oricum sunt destule jocuri care pot fi jucate la detalii medii sau maxime. Design-ul e același ca și la restul modelelor K55, doar culoarea diferă. K55VD-SX341D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capacul
Deschis

Specificații tehnice

Viteza de procesare e foarte bună în special că e vorba de un i5-3210M IvyBridge. Acesta vine cu cea mai nouă placă video Intel – HD 4000. Aceasta e mai eficientă însă performanțele grafice sunt relativ aceleași. Pentru jocuri, aveți la dispoziție GeForce 610M de 2GB care e o placă video pe 64 de biți. Având în vedere că e vorba de seria K55, ecranul e de 15.6 inci și e unul lucios. Cei 4GB de RAM sunt la 1600 MHz iar un upgrade nu cred că e obligatorie doar peste un an când cerințele pentru jocuri vor fi mai mari.

Capacitatea hardului e de 750GB care e mai mult decât suficientă chiar și pentru cei pasionați de filme și jocuri. Pe partea de dotări stă foarte bine și vine chiar și cu porturi USB 3.0 care sunt utile pentru cei care folosesc HDDuri externe cu același tip de interfață. Puteți să conectați un monitor sau un TV la acest laptop deoarece are ieșire HDMI și VGA. Bateria sa e de 6 celule are o autonomie de 3-4 ore și depinde de setările făcute.

Performanțele grafice sunt decente pentru jocurile mai vechi:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: în mare, configurația e foarte bună, memoria RAM poate fi mărită la 8GB și are Free DOS.

Minusuri: placa video nu e una nouă.

Concluzie

Acest Asus K55VD-SX341D e un laptop cu capabilități de gaming decente dar nu excelează la acest capitol, dar cu siguranță veți putea juca jocul preferat. Culoarea aleasă e una care iasă în evidență iar tastatura rămâne neagră ca și la modelele precedente care erau pe maro.

Te-ar mai putea interesa