Asus GL553VE-FY343, laptop cu placă video cu 25% mai performantă

Laptopul Asus GL553VE-FY343 face parte din seria Republic of Gamers și se poate vedea din numele său dar și după construcție. E evident că e construit pentru cei pasionați e jocuri și e cu 25% mai performant decât altele deoarece are modelul GTX 1050 Ti. Bineînțeles, veți găsi serii cu performanțe mai mari dar nu cred că veți avea nevoie de mai mult pentru ce jocuri veți juca. Oricum, sunt disponibile variante mai scumpe dacă v-ați gândit la ceva diferit. Puteți opta și pentru serii ceva mai scumpe dacă vreți un GTX 1060.

Din poza de jos se vede că are o tastatură destul de bine iluminată și tot e nevoie de un mouse pentru gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul acestui laptop e următorul și poate fi găsit pe multe laptopuri: Core i7-7700HQ, memorie de 8GB, SSD și placă grafică GTX 1050 Ti. Varianta Ti e semnificativ mai performantă decât cea standard și merită să o luați în calcul, bineînțeles, procesorul e cea mai importantă componentă și chiar ați făcut o alegere bună. Toate laptopuri de gaming sunt echilibrate, adică nu veți găsi procesoare slabe cu plăci video avansate.

Dotările sunt bune și puteți spune adio cablului de rețea pentru că are tehnologie WiFi ac 2×2, dar și așa viteza și semnalul sunt ok dacă routerul e unul performant și nu foarte depărate de PC.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e precum un ultraportabil în același buget, până la urmă vă interesează să aveți un laptop cât mai performant și temperatura interioară să ie una cât mai scăzută. Spre deosebire de un laptop clasic, cel de sus are componente diferite, dotări mai bune și e construit pentru sarcini grele. Chiar dacă unele jocuri cer un hardware mai bun, puteți să mai puneți încă o plăcuță de 8GB și eventual setați o rezoluție mai mică.

Asus GL553VE-FY343 poate rula multe jocuri cunoscute iar setările depind și de cât de optimizate sunt acele jocuri. Jos e o prezentare generală a celor două variante, iar cel de 17 inci costă ceva mi mult pentru aceleași componente.

Te-ar mai putea interesa