Asus GL553VD-FY034T, laptop de gaming cu SSD M.2

Evident, Asus GL553VD-FY034T e varianta de 15 inci de aceea e și mai accesibil pentru acest hardware. Indiferent că optați pentru acesta sau pentru varianta de 17 inci, ecranul e același – 1080p, finisaj mat, vizibilitate 178 grade. Tastatura iluminată e un alt punct forte al unui laptop de gaming, iar la acesta e RGB și are o cursă de 2,5 mm. Se vede foarte bine din poza postată jos că tastele WASD sunt foarte bine evidențiate și pentru multe jocuri e nevoie de un mouse de gaming.

În ecranul său se vedere aplicația Gaming Center, care devine utilă atunci când vreți să alegeți un anumit profil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe laptopuri de gaming dar și multimedia au procesorul i7-7700HQ deoarece e cea mai avansată soluție. Nu e nevoie de mai mult și veți vedea că acesta are o placă video integrată care o folosiți doar la taskuri simple. Comutarea se face automat între plăcile video dar o puteți face și manual cu ajutorul software-ului disponibil. Astfel, autonomia poate fi diferită în funcție de ce aveți de gând să faceți pe el.

Chiar dacă acel HDD nu e unul foarte performant, aveți la dispoziție un SSD M.2 care reduce semnificativ timpul de pornire. Hardul poate fi înlocuit cu unul mai performant dacă considerați că veți obține rezultate mai bune în jocuri, dar eu vă sugerez să instalați programele și jocurile pe SSD.

Păreri pro și contra

Nu prea am ce să-i reproșez pentru că are o configurație echilibrată și poate rula multe jocuri la detalii medii. Pentru cei care vor mai mult le recomand laptopurile cu GTX 1060. Pe lateral se văd destul de multe . Ar fi fost mai accesibil dacă nu ar fi venit cu Windows, dar oricum e nevoie de el că doar vreți un sistem licențiat.

Asus GL553VD-FY034T nu e singura soluție oferită de acest brand și tot mai mulți gameri aleg o soluție mobilă deoarece desktopuri au prețuri piperate. Prețul componentelor pentru laptopuri sunt puțin mai mici dar și performanțele sunt puțin mai mici pentru că au consum mai redus de energie.

Te-ar mai putea interesa