Asus G55VW-IX099V

Un RoG la superlativ e acest laptop Asus G55VW-IX099V și se recomandă prin noutate (e apărut de curând) și tehnologia incorporată, dar și de designul de nota 10. Singurul impediment în calea achiziționării unei astfel de scule e prețul deoarece acest G55VW are un preţ bun Vezi prețul special de azi », însă puteți trece peste această problemă cu ajutorul ratelor ori prin alegerea modelului S1025D care-i mai ieftin.. Deoarece vine chiar și cu Windows nu o să aveți vreun stres cu instalarea sistemului de operare ori a driverelor.

Poze

Din câte se poate vedea din imaginile de alături, acest Asus G55VW arată foarte bine și dacă vreți ceva care să arate bine atunci cu siguranță nu o să dați greși alegând acest model. Pe partea de aspect nu trebuie uitat că are chiar și tastatură iluminată care nu trebuia să lipsească sub nicio formă dintr-un laptop de gaming ieftin sau scump.

Din față
Mai de aproape

Specificaţii tehnice

Modelul de față vine cu procesor Ivy Bridge, mai exact cu un i7-3610QM, are instalați 16GB memorie RAM, iar placa video e un GTX 660M pe 128 biți. Placa video e din clasa 1, deci e foarte bună la jocuri și de aceea nu trebuie să vă preocupe că nu are 256 biți. Deoarece are ecran cu rezoluție 1080p o să puteți folosi notebook-ul și la vizionarea filmelor Blu-ray. Stă excelent pe partea de memorie internă deoarece are un hard cu 7200 rotații și un SSD de 128 giga. În general multă lume ezita în a achiziționa un Republic of Gamers tocmai deoarece nu aveau SSD-uri, dar uite că cei de la Asus s-au deșteptat.
Pentru a vă face o opinie despre cât de bun e GPU-ul vă recomand clipul de alături și ce ar trebui spus legat de cip e faptul că suportă 3D și de aceea laptopul vine la pachet cu ochelari 3D.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu cele mai noi tehnologi de pe piață; are o autonomie ridicată grație bateriei care are 8 celule; vine cu numeroase porturi printre care se numără bluetooth, wireless, USB 3.0, Display Port, HDMI; greutatea sa e undeva la 3 kilograme jumătate și acest lucru e unul normal pentru un laptop așa de performant; vine cu sistem de operare preinstalat.
Contra: prețul e cam mare, dar (după cum ziceam la început) laptopul poate fi luat și în rate.

Concluzie

Dacă ești pasionat de jocuri ori vrei un laptop mai deosebit atunci cred că ar trebui să alegi un Asus G55 deoarece vine de la un producător consacrat care își respectă clineții. laptopul e unul deosebit de fiabil și acest lucru se datorează în principal garanției de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani contra unei sume nu prea mari.

Te-ar mai putea interesa