Asus FX504GD-E4075, laptop TUF cu i7-8750H

Un nou laptop din seria TUF (The Ultimate Force) este ASUS FX504GD-E4075. Acesta e dotat cu procesor i7-8750H (model six core din seria a opta), placă video GTX 1050 și memorie RAM DDR4 de 8GB.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop bun din toate punctele de vedere. Din poza de alături puteți observa că acest model e unul cu un design specific laptopurilor de jocuri, iar tastatura e una iluminată într-o singură culoare.


Avantaje

Modelul ASUS FX504GD-E4075 e unul dotat cu procesor i7-8750H care nu doar are 6 nuclee, dar performanțele sunt cu 25% mai mari comparativ cu cele ale unui i7-7700HQ.
În jocuri cipul mai sus amintit e ajutat de placa video GTX 1050 cu 4GB memorie RAM.
Iar pentru ca totul să ruleze fluent acest model are 8GB memorie RAM tip DDR4. În opinia mea nu e nevoie de mai multă memorie RAM.
Pe partea de porturi și conectivitate totul e la superlativ deoarece are wireless ac 2×2, bluetooth 4, 3 USB-uri și HDMI.
Nu trebuie neglijată nici portabilitatea având în vedere că acest model are o baterie care ține vreo 4 ore și o greutate de 2,3 kg.
Nu doar imaginea e una de calitate, ci și sunetul deoarece acest laptop FX504 are sunet pe 7.1 canale.
Internetul va rula excepțional deoarece are wi-fi ac care e de 12 ori mari rapid decât wi-fi n și poate ajunge viteze de 1,7Gbps

Dezavantaje

Tastatura iluminată nu e una de tipul RGB, ci cu lumină de culoare roșie.
Putea să vină cu SSD de tip M.2, dar nu vă oprește nimeni să montați așa ceva în el.

Verdict

Modelul de față e unul special pentru jocuri și poate fi utilizat cu succes chiar și de cei care vor un laptop pentru sarcini solicitante ori multimedia.
În cazul în care îl folosiți pentru sarcini mai puțin complexe atunci acest model are tehnologie Optimus care presupune că placa video dedicată e dezactivată și funcționează doar cea integrată (Intel UHD 630).

Te-ar mai putea interesa