Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus FX10CP-RO006D, sistem desktop TUF cu 16GB RAM

Acest sistem desktop e conceput pentru gaming și se vede foarte bine după designul carcasei, dar și după componentele incluse. Asus FX10CP-RO006D e doar unul dintre multele modele accesibile care le puteți alege și componentele sunt satisfăcătoare pentru mulți pasionați de jocuri. Nu veți putea juca foarte multe titluri la detalii medii spre maxime, însă placa video poate schimbată pe viitor cu una de tip Ti. Acesta PC e perfect pentru gameri de ocazie sau chiar uz multimedia (muzică și filme). 

Acesta are un preț bun pentru ce oferă și cred că a captat atenția multor persoane, deci nu văd de ce nu la-ați alege. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Recomand să-l cumpărați alături de Windows 10 licențiat pentru că doar această versiune oferă drivere compatibile. Placa de bază oferă porturi rapide și pentru a conecta monitor, aveți placa video cu ieșirile video sale. Un monitor ieftin de buget și bun ar fi un IPS care oferă o imagine satisfăcătoare, însă dacă vă doriți neapărat un timp de răspuns de 1 ms, atunci alegeți un TN.

Păreri pro și contra

Nu vă puteți plânge de performanțe deoarece are cel mai nou procesor Intel de pe piață și care e însoțit și de o placă de bază corespunzător, iar hard discul acestui PC e unul spațios de 7200RPM. Multitaskingul e excelent cu actuala configurație și chiar nu veți simți să upgradați memoria RAM. E echipat și cu unitate optică în caz că aveți sistemul de operare pe DVD sau folosiți alte discuri. Acesta e perfect pentru utilizatorii care nu se pricep să asambleze un PC pe componente, însă dacă vreți mai mult în acest buget, atunci trebuie să alegeți varianta pe componente.

Asus FX10CP-RO006D se folosește de o carcasă destul de compactă, motiv pentru care nu va ocupa mult spațiu pe birou sau unde doriți să o puneți. Singurul minus al acestor sisteme e că nu prea permit multe upgrade-uri viitoare, deoarece sunteți limitați la acea sursă de 300W. Totuși, poate că vă este de ajun acest sistem și singura îmbunătățire care doriți să o faceți ar fi un SSD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu