Asus FonePad HD 7 ME372CG-1A069A, tabletă cu 3G

Dacă căutați un gadget portabil dar și compact, tableta Asus FonePad HD 7 ME372CG-1A069A poate fi o alegere deoarece poate fi folosit ca și telefon. Eu vă recomand să folosiți niște căști ori un set cu bluetooth. Aceasta e varianta pe alb dar există și pe alte culori, însă doar spatele diferă ca și culoare. Configurațiile sunt destul de apropiate având în vedre seria – ME372. E ușor de folosit având în vedere că sistemul de operare e Android. Chiar și cele cu Windows 8.1 sunt reușite însă costă mai mult pentru că au nevoie de mai multă memorie RAM și spațiu de stocare.

Prețul mi se pare bun ținând cont de spațiul de stocare și că are 3G, dar pentru conectivitate 3G e nevoie de o cartelă SIM cu abonament. Prin WiFi e mai rapid și trebuie să fie un hotspot în apropiere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

Procesorul de tip Dual Coree un model Z2560 de 1.6 GHz cu procesor grafic PowerVR SGX544MP2 (e cu 8 nuclee). Acest procesor e satisfăcător și când vine vorba de jocuri. Nu e nevoie neapărat de un quad core dacă vă plac jocurile, iar sistemul se mișcă bine chiar și cu o configurație mai simplă.

Ecranul de 7 inci are o rezoluție HD și panou IPS astfel ca imaginea să fie clară. Memoria RAM e una de 1GB care e mai mult decât suficientă iar spațiul de stocare e de 8GB. Ca și dotări are: difuzoare stereo, cameră web, cameră principală, slot pentru card, tehnologie Sonic Master, WiFi, bluetooth și 3G.

Nu are port HDMI ci doar audio și USB pentru transferul datelor. Apreciez că are GPS, deci cu un program corespunzător puteți avea un sistem de navigație performant. Bineînțeles, alte aplicații pot fi luate de pe Google Play și multe sunt chiar și gratuite. Androidul 4.2 Jelly Bean e prezent mai pe toate tabletele.

Plusuri: performante bune, arată bine, conectivitate 3G, autonomie mare – până la 10 ore.
Minusuri: are HDMI.

Asus FonePad HD 7 ME372CG-1A069A e o alegere bună comparativ cu alte tablete, iar cele ieftine nu oferă o construcție așa de bună și o autonomie generoasă. Jos e un clip cu un model similar și va fi de folos în alegerea tabletei corecte. Nu toate tabletele arată la fel și mă refer strict la culoarea de pe spate, iar aceasta e destul de plăcută ca și design.

Te-ar mai putea interesa