Asus E203NA-FD111TS, laptop cu ecran de 11.6 inci

Laptopuri cu ecran de 11.6 inci sunt ceva mai ușoare și hardware-ul e ceva mai accesibil. Asus E203NA-FD111TS e un astfel de laptop și nu e singurul oferit de acest brand. Sunt prezente cele mai accesibile componente, de aceea e și atât de atractiv ca preț. Nu putem avea pretenții deoarece e inclus Windows 10 și pachetul Office 365 pentru 1 an. Se mișcă la fel de bine precum o tabletă, doar că are o tastatură fizică pentru a naviga mai ușor.

Construcția sa e una destul de solidă ținând cont de buget și tastatura e suficient de plăcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele folosite de acest laptop sunt foarte rar întâlnite pe laptopuri deoarece majoritatea laptopurilor de pe piață sunt mai mari și mai performante. Laptopuri ca și acesta sunt foarte puține, motiv pentru care ar trebuie să profitați de această șansă. Chiar dacă nu are ecran tactil, poate fi mult mai productiv decât o tabletă deoarece are acel touchpad sau se poate folosi un mouse wireless.

E dotat cu un ecran superb pe care se poate viziona conținut 720p sau conectați un televizor la acesta deoarece are ieșire HDMI. Acesta are unghiuri de vizibilitate largi și o balama 180 grade pentru a partaja conținut cu colegi sau prieteni. Unele porturi sunt standard pentru acest tip de gadget și nu le veți găsi la o tabletă.

Păreri pro și contra

Datorită dimensiunilor reduse, prețului atractiv, autonomiei generoase și sistemului de operare preinstalat, îl recomand studenților și nu numai. Foarte puține modele de pe piață au o construcție atât de compactă în acest buget. Dacă sunteți genul de utilizator care stochează multe date, v-aș recomanda un mediu de stocare extern cu interfață USB 3.0. Laptopurile noi nu mai au atâtea porturi USB 2.0 deoarece nu oferă prea multe avantaje și tehnologia bluetooth permite conectarea perifericelor wireless.

Asus E203NA-FD111TS se descurcă bine în taskuri mai ușoare dar aș fi apreciat mai mult un procesor cu 4 nuclee dacă nu aveți un desktop sau laptop mai performant. Poate ține locul unui PC datorită dotărilor sale însă până într-o anumită limită.

Te-ar mai putea interesa