Asus E203MA, laptop pentru El și Ea

Seria Asus E203MA e cea care vă interesează dacă vreți un model ieftin și bun de la un brand experimentat. Sunt oferite câteva modele, dar eu amintesc E203MA-FD017TS și E203MA-FD016TS, în caz că nu vă plac laptopurile albe. Indiferent de culoare, la interior sunt aceleași componente și pentru taskuri zilnice un Intel Dual Core e de ajuns. Față de alte laptopuri, acesta are un ecran de 11.6 inci și doar din numele serie reiese că e mic, însă e portabil și cred că mulți vă interesează acest aspect. Are sub 1 kg, deci are aproape aceeași greutate ca și o tabletă mare.

Acesta e conceput special pentru studenți și elevi pentru că arată bine, e portabil, accesibil și versiune e Windows 10 S. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Celeron e unul destul de nou pentru că are tehnologie de fabricație pe 14 nm, eficiența e una superioară. Avem o placă video integrată interesantă și nici nu e nevoie de mai mult pentru că are un ecran HD nu foarte mare. Laptopurile mai mari oferă componente mai avansate, însă atunci vorbim de un buget mult mai mare.

O tabletă nu ar fi la fel de utilă pentru că nu aveți ambele mâini libere și nici nu aveți acea tastatură fizică, plus că prețul nu ar fi același. Oricum, tabletele nu mai sunt la fel de populare cum au fost odată și nici nu prea mai găsiți.

Păreri pro și contra

Dotările sale sunt modeste însă veți vedea că pe partea de conectivitate sunt porturi ceva mai avansate care oferă viteze de transfer superioare. Memoria sa e una eMMC care se situează ca și performanțe între un hard disc și un SSD. Pot spune că se mișcă precum o tabletă, doar că multitaskingul e foarte bun cu cei 4GB de memorie.

Asus E203MA e prezent de ceva timp pe piață și chiar dacă nu e cel mai popular, rămâne un înlocuitor bun pentru actualul PC. Se poate lăuda cu o autonomie generoasă față de alte laptopuri care oferă mult mai puțin și se datorează componentelor cu consum redus.

Te-ar mai putea interesa