Asus CM6431, desktop multimedia

Sistemul desktop PC Asus CM6431 e unul dintre cele mai fiabile desktopuri de pe piață și care se adresează atât fanilor cât și celor care vor un model multimedia. Oferă capabilități multimedia datorită placă video Geforce G505. Având în vedere valoarea codului, nu e chiar așa de performantă în puteți juca jocuri la detalii mici sau medii. Cât despre viteza de procesare, ei bine, are un Pentium Ivy Bridge de 2.9 GHz. Nu e cea mai grozavă configurație în acest buget, însă vine cu cele mai bune componente hardware de pe piață în acest buget. Dacă nu aveți pretenții mari și vă interesează fiabilitatea, acesta e desktopul care-l căutați. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă nu vă puteți face o idee prea bună despre acest model, puteți viziona clipul de la finalul articolului.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Intel G2020 e varianta IvyBridge pentru desktopuri dar există o variantă destul de similară și pentru laptopuri. Oricum seria Pentium e mai performantă decât cea Celeron dar nu e mai bună decât un Core i3. În mod office diferențele sunt foarte mici în special dacă procesoarele au frecvență mare. Placa sa de bază are chipset Intel H61, rețea integrată, sunet integrat și 4 GB de memorie. Bineînțeles memoria e la o frecvență de 1600 MHz iar placa video integrată e una Intel HD Graphics.

E irelevantă placa video integrată cât timp are și una ca GeForce 505 de 1GB, deoarece acesta are memorie video proprie. Are același hard de 500GB care îl întâlniți și la alte PCuri. Nu vine cu Windows, de aceea vă recomand Windows 7 sau 8 64 de biți. În cutia sa veți primi perifericele uzuale de la Asus. Carcasa sa e una nouă având în vedere că nu am mai văzut-o la alte modele. Ea oferă o sursă de 350W, o mulțime de porturi și nu e foarte grea (în caz că vreți să o mutați).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație nouă și deci eficientă, periferice, fiabilitatea, calitate, ideal pentru filme și ceva jocuri.

Minusuri: putea fi mai ieftin având în vedere că are doar Pentium.

Concluzie

Acest Asus CM6431 e o alegere bun însă nu are cel mai bun raport performanță/preț, de aceea vă pot recomand un model de le Serioux în acest buget care e mai performant pe partea de gaming. Și așa, componentele nu sunt fabricate de Serioux ci doar asamblate. În partea de jos e acel clip de care vă spuneam anterior.

Te-ar mai putea interesa