Asus A550VX-GO635, laptop pentru CS GO

Unele laptopuri sunt destul de performante, iar procesorul trebuie să fie cât mai avansat. Chiar dacă nu e foarte scump, Asus A550VX-GO635 oferă performanțe superioare și puteți lua în calcul o memorie RAM mai mare. Designul e destul de plăcut și de la distanță aveți impresia că e vorba de o construcție din aluminiu. Finisajul argintiu e destul de apreciat de utilizatori, iar tastatura și ecranul sunt mai bine evidențiate. Laptopurile pot fi upgradate dar numai până într-o anumită limită (hard disc și memorie RAM), deoarece unele componente sunt integrate.

Sunt destul de multe configurații cu GTX 950M, dar procesor e la fel de important și chiar merită să alegeți un Core i5 de tip HQ. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu are orice procesor, ci unul de tip HQ din seria Kaby Lake cu placă video corespunzătoare. Acea placă video Intel nu e suficient de performantă pentru anumite jocuri și de aceea e nevoie de GTX 950M. Totuși, această placă video nu e cea mai recentă din serie, dar procesorul e mult mai important.

Nu e un laptop prea portabil, dar și așa nu cred că vreți să-l luați la școală pentru că nu are o autonomie mare. Laptopurile concepute pentru jocuri stau destul de rău la capitolul autonomie și e normal pentru că orice componentă performantă are un consum mare de energie.

Păreri pro și contra

Dacă vreți să jucați jocuri cu cerințe hardware peste medie, atunci ar trebui să optați pentru o plăcuță de memorie RAM mai mare (o înlocuiți pe cea existentă). Acesta ar fi singurul minus, iar multe laptopuri au un slot liber, memoria RAM existentă fiind integrată. Am pus prezentarea de la final pentru a vedea mai bine cum arată un astfel de model dar și poza de sus poate fi de ajutor.

Asus A550VX-GO635 e mult peste un laptop clasice deoarece are un procesor ceva mai deosebit – HQ. Chiar dacă nu va impresiona la capitolul autonomie, e un model cu performanțe superioare. Puteți lua în calcul și un cooling pad mai performant (cu mai multe ventilatoare).

Te-ar mai putea interesa